Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Polis kızından şehit duyarlılığı

EĞİTİM 10.06.2017 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4071+ kez okundu.
 

Polis kızından şehit duyarlılığı

Nazilli’de karne heyecanı ile ödül heyecanını birlikte yaşanan Menderes Anadolu Lisesi öğrencisi kazandığı ödül parasını şehit ailelerine bağışladı.

AYDIN- Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin’in sosyal medya hesabından paylaşmasıyla ortaya çıkan bağış olayı okuyanları duygulandırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan dernek Başkanı Jale Keskin, “Öğrenci kızımız Nazilli Kaymakamlığı içerisinde bulunan dernek binamıza gelerek bağışta bulunmak istediğini söyleyince çok duygulandım. Kendisi ile uzun uzun konuştuk. Okulunda Migrant isimli Erasmus + projesi resim yarışmasında birinci olarak 50 TL ödül kazanmış. Okul Müdürü Mehmet Atay tarafından verilen 50 TL’lik ödülü bize bağışlamaya karar vermiş. 27 yıllık meslek hayatımda ilk kez böylesine anlamlı bir olayla karşılaştım. Polis kızı bir öğrencinin şehit ailelerine böylesine anlamlı şekilde yaklaşması örnek bir davranış. Şehit bir polis eşi olarak bir polis kızımızın derneğimize bağışta bulunması beni çok duygulandırdı” dedi. “Kızımla gurur duyuyorum” Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 21 yıllık polis memuru Mesut Elçelik, kızının duyarlı davranışı karşısında büyük gurur duyduğunu ifade ederek, “Kızım karne töreninden bir hafta önce bana 'Baba, okuldaki bir yarışmadan ödül kazandım. Ne kadar ödül verileceğini bilmiyorum. Ama ne olursa olsun bu ödülü şehit ailelerimize bağışlamak istiyorum. Bana yardımcı olur musun?' demişti. Bugünde karnesi ile birlikte ödülünü almış. Birlikte hemen şehit aileleri derneğine giderek makbuz karşılığında bağışta bulunduk. Az ya da çok olması değil kızımın böylesine anlamlı bir düşünce ile hareket etmesi beni çok mutlu etti. Onunla ne kadar gurur duysam azdır. Geleceğimiz olan gençlere güvenmemiz gerektiğini bir kez daha anladım. Geleceğimiz olan çocuklarımıza güvenimiz tam” dedi. Menderes Anadolu Lisesi 9-A Sınıfı Öğrencisi olan polis kızı Gülçin Elçelik de, “Babam 21 yıllık polis memuru. Şehit ailelerimizin durumlarını çok iyi biliyorum. Aldığım ödül az olsa da en azından benim de onlara katkımın olmasını istedim. Keşke kazandığım para ödülü daha fazla olsaydı. Desteğin azı çoğu olmaz diyerek Dernek Başkanı Jale Öğretmenime aldığım ödülü teslim ettim” dedi.
Nazilli’de karne heyecanı ile ödül heyecanını birlikte yaşanan Menderes Anadolu Lisesi öğrencisi kazandığı ödül parasını şehit ailelerine bağışladı.

AYDIN- Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin’in sosyal medya hesabından paylaşmasıyla ortaya çıkan bağış olayı okuyanları duygulandırdı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan dernek Başkanı Jale Keskin, “Öğrenci kızımız Nazilli Kaymakamlığı içerisinde bulunan dernek binamıza gelerek bağışta bulunmak istediğini söyleyince çok duygulandım. Kendisi ile uzun uzun konuştuk. Okulunda Migrant isimli Erasmus + projesi resim yarışmasında birinci olarak 50 TL ödül kazanmış. Okul Müdürü Mehmet Atay tarafından verilen 50 TL’lik ödülü bize bağışlamaya karar vermiş. 27 yıllık meslek hayatımda ilk kez böylesine anlamlı bir olayla karşılaştım. Polis kızı bir öğrencinin şehit ailelerine böylesine anlamlı şekilde yaklaşması örnek bir davranış. Şehit bir polis eşi olarak bir polis kızımızın derneğimize bağışta bulunması beni çok duygulandırdı” dedi.

“Kızımla gurur duyuyorum”

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 21 yıllık polis memuru Mesut Elçelik, kızının duyarlı davranışı karşısında büyük gurur duyduğunu ifade ederek, “Kızım karne töreninden bir hafta önce bana 'Baba, okuldaki bir yarışmadan ödül kazandım. Ne kadar ödül verileceğini bilmiyorum. Ama ne olursa olsun bu ödülü şehit ailelerimize bağışlamak istiyorum. Bana yardımcı olur musun?' demişti. Bugünde karnesi ile birlikte ödülünü almış. Birlikte hemen şehit aileleri derneğine giderek makbuz karşılığında bağışta bulunduk. Az ya da çok olması değil kızımın böylesine anlamlı bir düşünce ile hareket etmesi beni çok mutlu etti. Onunla ne kadar gurur duysam azdır. Geleceğimiz olan gençlere güvenmemiz gerektiğini bir kez daha anladım. Geleceğimiz olan çocuklarımıza güvenimiz tam” dedi.

Menderes Anadolu Lisesi 9-A Sınıfı Öğrencisi olan polis kızı Gülçin Elçelik de, “Babam 21 yıllık polis memuru. Şehit ailelerimizin durumlarını çok iyi biliyorum. Aldığım ödül az olsa da en azından benim de onlara katkımın olmasını istedim. Keşke kazandığım para ödülü daha fazla olsaydı. Desteğin azı çoğu olmaz diyerek Dernek Başkanı Jale Öğretmenime aldığım ödülü teslim ettim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.