Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Polis Haftası Didim’de de kutlandı

GÜNCEL 10.04.2018 - 16:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3872+ kez okundu.
 

Polis Haftası Didim’de de kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünce bir kutlama gerçekleştirildi.

AYDIN- Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen kutlamaya Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri ile sivil toplum kuruluşların başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, tebrikleri kabul etti. Kutlamalar kapsamında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. İlçe Emniyet Müdürü Demircioğlu Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki Atatürk heykeline çelenk koydu; ardından kokteyle geçilerek konuklara ikramlarda bulunuldu.
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 173. yıldönümü dolayısıyla Didim İlçe Emniyet Müdürlüğünce bir kutlama gerçekleştirildi.

AYDIN- Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen kutlamaya Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Garnizon Komutanı Çetin Gülseven, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, Didim Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Didim İlçe Jandarma Komutanı Gürkan Kabakçı, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri, Siyasi parti ilçe başkan ve yöneticileri ile sivil toplum kuruluşların başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, tebrikleri kabul etti. Kutlamalar kapsamında bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve akabinde İstiklal Marşı okundu. İlçe Emniyet Müdürü Demircioğlu Emniyet Müdürlüğü bahçesindeki Atatürk heykeline çelenk koydu; ardından kokteyle geçilerek konuklara ikramlarda bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.