Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Polikliniklerde adım atacak yer kalmadı

TEKNOLOJİ 30.04.2015 - 12:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3202+ kez okundu.
 

Polikliniklerde adım atacak yer kalmadı

Aydın’da baharla birlikte hastaneler tıklım tıklım doldu.

Aydın Devlet Hastanesi polikliniklerinde yoğunluk nedeniyle adım atacak yer kalmazken, hem hastalar hem de sağlık çalışanları yeni hastanenin bir an önce yapılmasını şu andaki hastanenin mevcut yoğunluğu kaldıramaz hale geldiğini söylediler. Aydın’da artan nüfusa paralel olarak hastanelerdeki yoğunluğun da arttığı belirtilirken, birçok servis taleplere karşılamakta yetersiz kalmaya başladı, bazı polikliniklerde ise aynı gün sıra alıp muayene olabilmek imkansız hale geldi. Baharın gelmesi ile birlikte yoğunluğun daha da arttığı belirtilirken, vatandaşlar yıllardır dillendirilen ancak henüz temeli bile atılmayan bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını beklediklerini ifade ettiler.
Aydın’da baharla birlikte hastaneler tıklım tıklım doldu.

Aydın Devlet Hastanesi polikliniklerinde yoğunluk nedeniyle adım atacak yer kalmazken, hem hastalar hem de sağlık çalışanları yeni hastanenin bir an önce yapılmasını şu andaki hastanenin mevcut yoğunluğu kaldıramaz hale geldiğini söylediler.

Aydın’da artan nüfusa paralel olarak hastanelerdeki yoğunluğun da arttığı belirtilirken, birçok servis taleplere karşılamakta yetersiz kalmaya başladı, bazı polikliniklerde ise aynı gün sıra alıp muayene olabilmek imkansız hale geldi.

Baharın gelmesi ile birlikte yoğunluğun daha da arttığı belirtilirken, vatandaşlar yıllardır dillendirilen ancak henüz temeli bile atılmayan bölge hastanesinin bir an önce yapılmasını beklediklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.