Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Podolski şaşkına çevirdi!

SPOR 21.07.2015 - 15:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3540+ kez okundu.
 

Podolski şaşkına çevirdi!

Galatasaraylı futbolcular konakladıkları otelden yaklaşık 2 kilometre mesafedeki antrenman sahasına bisikletleri ile geldi. Podolski’nin bisikletiyle takım otobüsünü geçmesi güne damga vurdu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’nın Velden bölgesinde sürdürüyor. Sarı-kırmızılı takım, 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci etap yurt dışı çalışmalarını Avusturya’da sürdürüyor. Dün özel bir uçakla Velden’e gelen sarı-kırmızılı ekip, akşam saatlerinde basına kapalı olarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Bu sabah saatlerinde ise basına açık olarak çalışan Galatasaraylı futbolcular, izinli olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile hafif ağrısı bulunan ve tedbir amaçlı antrenmanda yer almayan Bilal Kısa dışında tam kadro çalıştı. MELO ANTRENMANDA Açma germe hareketleriyle başlayan antrenman dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde sarı-kırmızılı futbolcular istasyon çalışması gerçekleştirdi. Takımdan ayrılması gündeme gelen ve ilk etap çalışmalarına katılmayan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo da takımla birlikte antrenmanda yer aldı. ÇALIŞMAYA BİSİKLET İLE GELDİLER Galatasaraylı futbolcular konakladıkları otelden yaklaşık 2 kilometre mesafedeki antrenman sahasına bisikletleri ile geldi. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Lucas Podolski en çok ilgi gören isimler olurken, Avusturya’da yaşayan Türk taraftarlar da antrenman sonrası sarı-kırmızılı futbolcularla fotoğraf çektirdi. CELTA VIGO İLE HAZIRLIK MAÇI Sarı-kırmızılılar akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Galatasaray, yarın yerel saatle 20.30’da Lind bölgesinde bulunan Villach Stadyumu’nda İspanyol ekiplerinden Celta Vigo ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.
Galatasaraylı futbolcular konakladıkları otelden yaklaşık 2 kilometre mesafedeki antrenman sahasına bisikletleri ile geldi. Podolski’nin bisikletiyle takım otobüsünü geçmesi güne damga vurdu.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde ikinci etap kamp çalışmalarını Avusturya’nın Velden bölgesinde sürdürüyor.

Sarı-kırmızılı takım, 2015-2016 sezonu hazırlıkları kapsamında ikinci etap yurt dışı çalışmalarını Avusturya’da sürdürüyor. Dün özel bir uçakla Velden’e gelen sarı-kırmızılı ekip, akşam saatlerinde basına kapalı olarak ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Bu sabah saatlerinde ise basına açık olarak çalışan Galatasaraylı futbolcular, izinli olan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile hafif ağrısı bulunan ve tedbir amaçlı antrenmanda yer almayan Bilal Kısa dışında tam kadro çalıştı.

MELO ANTRENMANDA

Açma germe hareketleriyle başlayan antrenman dayanıklılık ve kuvvet çalışmalarıyla devam etti. Antrenmanın son bölümünde sarı-kırmızılı futbolcular istasyon çalışması gerçekleştirdi. Takımdan ayrılması gündeme gelen ve ilk etap çalışmalarına katılmayan Brezilyalı oyuncu Felipe Melo da takımla birlikte antrenmanda yer aldı.

ÇALIŞMAYA BİSİKLET İLE GELDİLER

Galatasaraylı futbolcular konakladıkları otelden yaklaşık 2 kilometre mesafedeki antrenman sahasına bisikletleri ile geldi. Hollandalı yıldız Wesley Sneijder ve Lucas Podolski en çok ilgi gören isimler olurken, Avusturya’da yaşayan Türk taraftarlar da antrenman sonrası sarı-kırmızılı futbolcularla fotoğraf çektirdi.

CELTA VIGO İLE HAZIRLIK MAÇI

Sarı-kırmızılılar akşam saatlerinde basına kapalı olarak gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek. Galatasaray, yarın yerel saatle 20.30’da Lind bölgesinde bulunan Villach Stadyumu’nda İspanyol ekiplerinden Celta Vigo ile hazırlık karşılaşmasına çıkacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.