Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Plajların güvenliği 'bisikletli polislere' emanet

ASAYİŞ 27.07.2018 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3498+ kez okundu.
 

Plajların güvenliği 'bisikletli polislere' emanet

Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce, Altınkum Yalı Caddesi’ndeki bisikletli polis uygulaması bu yıl da devam ettiriliyor.

AYDIN- Didim’in en gözde turizm merkezi olan Altınkum Yalı Caddesi’nde emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla 3 yıl önce başlatılan “bisikletli polis” uygulaması bu yılda devam ettiriliyor. Sabah saat 10.00 ila akşam saat 22.00 saatleri arasında görev yapan bisikletli polisler sürekli cadde üzerindeki devriye atarak olası suç ve suç unsurlarını önlüyor. İki kişilik bisikletli polis timi, yaklaşık 6 kilometrelik cadde üzerinde devriye atarken, gece ise görevini motorize ekip olan yunuslara devrediyor. Altınkum’daki esnaf ile tatilciler bisikletli polislerin görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, kendilerini daha güvenli htiklerini dile getirdiler.
Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü’nce, Altınkum Yalı Caddesi’ndeki bisikletli polis uygulaması bu yıl da devam ettiriliyor.

AYDIN- Didim’in en gözde turizm merkezi olan Altınkum Yalı Caddesi’nde emniyet ve asayişin sağlanması amacıyla 3 yıl önce başlatılan “bisikletli polis” uygulaması bu yılda devam ettiriliyor. Sabah saat 10.00 ila akşam saat 22.00 saatleri arasında görev yapan bisikletli polisler sürekli cadde üzerindeki devriye atarak olası suç ve suç unsurlarını önlüyor. İki kişilik bisikletli polis timi, yaklaşık 6 kilometrelik cadde üzerinde devriye atarken, gece ise görevini motorize ekip olan yunuslara devrediyor.

Altınkum’daki esnaf ile tatilciler bisikletli polislerin görev yapmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip, kendilerini daha güvenli htiklerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.