Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Plajlar yaza hazırlanıyor

GENEL 17.04.2018 - 11:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3749+ kez okundu.
 

Plajlar yaza hazırlanıyor

2017 yılı yaz sezonu başında sahil yerlerinin düzenleme ve tasarrufu Turizm Bakanlığı’na verilen taahhüt doğrultusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne geçmişti.

AYDIN -  Kuşadası’nda Sevgi Yolu Plajı geçen yıl yapılan düzenlemelerin ardından Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla bu yıl da Ada Beyaz Evler’den Sevgi Plajı’nın oraya kadar düzenleniyor. Aydın'ın Büyükşehir olmasının ardından 3 yıldır tartışma konusu olan Kuşadası'ndaki sahillerindeki plajların işletmesi, 3 yıldır yürütülen hukuki sürecin ardından 2017 yaz sezonunda Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Bundan sonra çalışmalarını vatandaşların çıkarları doğrultusunda hızlandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sevgi Plajı’nı düzenledikten sonra 2018 yazına Ada Beyaz Evler’den Sevgi Plajı’nın oraya kadar olan bölgeyi hazırlıyor. 2018 yazına muhteşem projelerle hazırlanan Aydın Büyükşehir Belediyesi önce Halk Plajlarının bakım ve düzenlemesine başladı. Bisiklet yolu ve yürüyüş yolu şimdiden vatandaşların hizmetine sunuldu. Modern asfalt kaplama üzerine desen ve boyama yapılarak konforlu bir tartan alan hazırlandı. Duvarlar üzerine 50 cm yüksekliğinde banklar konuldu. Ayrıca plajlarda bulunan eski şezlong ve şemsiyeleri değiştirildi. Büfe, cankurtaran kuleleri, tuvalet, duş ve soyunma kabinlerinin plaja kurulmasıyla yeni sezona hazırlanılıyor. Halk memnun Çalışmaların yapıldığı Beyaz Evler sakinleri, “Biz burada tatilciyiz. Büyükşehir’in iki yıldır sahillerimize yapmış olduğu hizmet bizleri şaşırtıyor. Çünkü böyle hizmet görmeye alışık değiliz” diye konuşarak Başkan Çerçioğlu’nun hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyledi. Site Sakinleri, ”Özlem Başkan’ımız ile birlikte harika hizmetlere şahit oluyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin eli değmeden önce sahiller bakımsız ve kirliydi. Büfeler yoktu, duşa kabin, tuvalet imkanları yetersizdi. Yol yürünemeyecek hale gelmişti. Düşenler dahi oluyordu. Şimdi ise yollarımız yatak gibi dümdüz oldu. Özlem Hanım’ın eli değdikten sonra sahillerimiz de bir düzenleme bir temizlik oldu. Çalışmalar hala devam ediyor. İlk başta moralimiz bozulmuştu. Nasıl bir çalışma yürütülecek diye ama sonucu gerçekten mükemmel olacak. Bizim Topuklu Efemiz her yaptığı ile muhteşem biri sonsuz teşekkür ediyoruz“ şeklinde konuştu.
2017 yılı yaz sezonu başında sahil yerlerinin düzenleme ve tasarrufu Turizm Bakanlığı’na verilen taahhüt doğrultusunda Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne geçmişti.

AYDIN -  Kuşadası’nda Sevgi Yolu Plajı geçen yıl yapılan düzenlemelerin ardından Başkan Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla bu yıl da Ada Beyaz Evler’den Sevgi Plajı’nın oraya kadar düzenleniyor.

Aydın'ın Büyükşehir olmasının ardından 3 yıldır tartışma konusu olan Kuşadası'ndaki sahillerindeki plajların işletmesi, 3 yıldır yürütülen hukuki sürecin ardından 2017 yaz sezonunda Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne geçti. Bundan sonra çalışmalarını vatandaşların çıkarları doğrultusunda hızlandıran Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Sevgi Plajı’nı düzenledikten sonra 2018 yazına Ada Beyaz Evler’den Sevgi Plajı’nın oraya kadar olan bölgeyi hazırlıyor.

2018 yazına muhteşem projelerle hazırlanan Aydın Büyükşehir Belediyesi önce Halk Plajlarının bakım ve düzenlemesine başladı. Bisiklet yolu ve yürüyüş yolu şimdiden vatandaşların hizmetine sunuldu. Modern asfalt kaplama üzerine desen ve boyama yapılarak konforlu bir tartan alan hazırlandı. Duvarlar üzerine 50 cm yüksekliğinde banklar konuldu. Ayrıca plajlarda bulunan eski şezlong ve şemsiyeleri değiştirildi. Büfe, cankurtaran kuleleri, tuvalet, duş ve soyunma kabinlerinin plaja kurulmasıyla yeni sezona hazırlanılıyor.

Halk memnun

Çalışmaların yapıldığı Beyaz Evler sakinleri, “Biz burada tatilciyiz. Büyükşehir’in iki yıldır sahillerimize yapmış olduğu hizmet bizleri şaşırtıyor. Çünkü böyle hizmet görmeye alışık değiliz” diye konuşarak Başkan Çerçioğlu’nun hizmetlerini takdirle karşıladıklarını söyledi. Site Sakinleri, ”Özlem Başkan’ımız ile birlikte harika hizmetlere şahit oluyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin eli değmeden önce sahiller bakımsız ve kirliydi. Büfeler yoktu, duşa kabin, tuvalet imkanları yetersizdi. Yol yürünemeyecek hale gelmişti. Düşenler dahi oluyordu. Şimdi ise yollarımız yatak gibi dümdüz oldu. Özlem Hanım’ın eli değdikten sonra sahillerimiz de bir düzenleme bir temizlik oldu. Çalışmalar hala devam ediyor. İlk başta moralimiz bozulmuştu. Nasıl bir çalışma yürütülecek diye ama sonucu gerçekten mükemmel olacak. Bizim Topuklu Efemiz her yaptığı ile muhteşem biri sonsuz teşekkür ediyoruz“ şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.