Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Plajlar şenlendi

RESMİ İLAN (AA) - Anadolu Ajansı | 24.05.2015 - 13:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4322+ kez okundu.
 

Plajlar şenlendi

Bodrum'da havaların mevsim normallerine ulaşması ile plajlardaki renkli ve eğlenceli görüntüler de arttı.

Yerli ve yabancı tatilciler denizde bol bol yüzüp güneşlenirken, beach clup'larda dans edip eğlendi. Bodrum'da hava sıcaklıklarının 39, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye yükselmesi, dış turizm kadar iç turizmde de hareketliliğin yaşanmasına neden oldu. Turistik tesislerde doluluk oranı gittikçe artarken, plajlar da yerli ve yabancı turistlerle doldu. Bodrum plajları renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu. Bazı plajlarda neredeyse adım atacak yer kalmazken deniz ve hava yolu ile son bir haftada ilçeye gelen turist sayısının 30 bini aştığı belirtildi. Gümbet Plajı'ndaki Aloha Beach Club, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine dans partileri ile konuklarını coşturdu. Bodrum'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.
Bodrum'da havaların mevsim normallerine ulaşması ile plajlardaki renkli ve eğlenceli görüntüler de arttı.

Yerli ve yabancı tatilciler denizde bol bol yüzüp güneşlenirken, beach clup'larda dans edip eğlendi.

Bodrum'da hava sıcaklıklarının 39, deniz suyu sıcaklığının ise 20 dereceye yükselmesi, dış turizm kadar iç turizmde de hareketliliğin yaşanmasına neden oldu. Turistik tesislerde doluluk oranı gittikçe artarken, plajlar da yerli ve yabancı turistlerle doldu. Bodrum plajları renkli ve neşeli görüntülere sahne oldu. Bazı plajlarda neredeyse adım atacak yer kalmazken deniz ve hava yolu ile son bir haftada ilçeye gelen turist sayısının 30 bini aştığı belirtildi. Gümbet Plajı'ndaki Aloha Beach Club, geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine dans partileri ile konuklarını coşturdu. Bodrum'da hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam edeceği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.