Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Plajlar canlandı

RESMİ İLAN 28.04.2015 - 12:35, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3464+ kez okundu.
 

Plajlar canlandı

Bodrum'da hava sıcaklığı 28 dereceye ulaşırken, sahiller tatilci ve turistlerle dolup- taştı.

Bodrum'da hava sıcaklığı bu yıl ilk kez 28 dereceye kadar ulaşırken, deniz suyu ısısı da 19 dereceye ulaştı. 8-10 derece birden artan sıcaklığın etkileri sahil ve plajlara yansıdı. Kumbahçe, Gümbet, Paşatarlası ve Bitez plajları; tatilci ve turistlerde dolup taştı. Turistler, güzellikleriyle modelleri aratmadı. Güneş banyosu yapan, su sporlarıyla stres atan turistler; tatilin keyfini çıkarmaya başladı. TURİZMCİNİN YÜZÜ GÜLDÜ Parkım Ayaz Otel Müdürü Turizmci Deniz Ayaz Özer, turistlerin gelmeye başladığı halde havanın pazar gününe kadar yeterince ısınmadığını anlatırken şöyle dedi: "Hava sıcaklığı 10 derece birden artında, yerli ve yabancı konuklarımız sahile akın etti. Deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bodrum bu yıl ilk kez bu kadar sıcak bir havayı gördü. Sanırım geç gelen yaz bundan sonra böyle devam eder. Bodrum'un bilindik ve alışıldık görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. Turizmci olarak bizimde yüzümüz güldü."
Bodrum'da hava sıcaklığı 28 dereceye ulaşırken, sahiller tatilci ve turistlerle dolup- taştı.

Bodrum'da hava sıcaklığı bu yıl ilk kez 28 dereceye kadar ulaşırken, deniz suyu ısısı da 19 dereceye ulaştı. 8-10 derece birden artan sıcaklığın etkileri sahil ve plajlara yansıdı. Kumbahçe, Gümbet, Paşatarlası ve Bitez plajları; tatilci ve turistlerde dolup taştı. Turistler, güzellikleriyle modelleri aratmadı. Güneş banyosu yapan, su sporlarıyla stres atan turistler; tatilin keyfini çıkarmaya başladı.

TURİZMCİNİN YÜZÜ GÜLDÜ

Parkım Ayaz Otel Müdürü Turizmci Deniz Ayaz Özer, turistlerin gelmeye başladığı halde havanın pazar gününe kadar yeterince ısınmadığını anlatırken şöyle dedi: "Hava sıcaklığı 10 derece birden artında, yerli ve yabancı konuklarımız sahile akın etti. Deniz ve güneşin tadını çıkardı. Bodrum bu yıl ilk kez bu kadar sıcak bir havayı gördü. Sanırım geç gelen yaz bundan sonra böyle devam eder. Bodrum'un bilindik ve alışıldık görüntüleri ortaya çıkmaya başladı. Turizmci olarak bizimde yüzümüz güldü."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.