Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Plajdakiler hayatını kurtardı

YAŞAM (AA) - Anadolu Ajansı | 06.08.2015 - 19:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3604+ kez okundu.
 

Plajdakiler hayatını kurtardı

Mersin'de sahilde yüzen vatandaşlar tarafından başından yaralanmış halde bulunan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağası, tedavi altına alındı.

Adnan Menderes Bulvarı Fenerbahçe Meydanı yakınlarındaki sahilden denize giren bazı vatandaşlar, suda bir kişinin batıp çıktığını sanarak bölgeye doğru yüzdü. Gittikleri yerde bir deniz kaplumbağasının yaralı olduğunu ve yüzmekte zorlandığını gören vatandaşlar, çevredekilerin de yardımıyla caretta carettayı karaya çıkarttı. Deniz kaplumbağasına etraftaki köpeklerin zarar vermemesi için başında bekleyen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Ekiplerin gelmesi üzerine olay yerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Mersin Şube Müdürlüğü yetkilileri çağrıldı. Çevredekiler, yetkililer gelene Kadar da deniz kaplumbağasını suyla ıslatarak, rahatlamasını sağladı. Başında darbe aldığı için yaralandığı tespit edilen caretta caretta tedavisi için Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından Deniz Kaplumbağaları Kurtarma Rehabilitasyon ve Bilgilendirme Merkezi'nde götürüldü.
Mersin'de sahilde yüzen vatandaşlar tarafından başından yaralanmış halde bulunan caretta caretta cinsi deniz kaplumbağası, tedavi altına alındı.

Adnan Menderes Bulvarı Fenerbahçe Meydanı yakınlarındaki sahilden denize giren bazı vatandaşlar, suda bir kişinin batıp çıktığını sanarak bölgeye doğru yüzdü. Gittikleri yerde bir deniz kaplumbağasının yaralı olduğunu ve yüzmekte zorlandığını gören vatandaşlar, çevredekilerin de yardımıyla caretta carettayı karaya çıkarttı. Deniz kaplumbağasına etraftaki köpeklerin zarar vermemesi için başında bekleyen vatandaşlar durumu polise bildirdi. Ekiplerin gelmesi üzerine olay yerine Doğa Koruma ve Milli Parklar Mersin Şube Müdürlüğü yetkilileri çağrıldı. Çevredekiler, yetkililer gelene

Kadar da deniz kaplumbağasını suyla ıslatarak, rahatlamasını sağladı. Başında darbe aldığı için yaralandığı tespit edilen caretta caretta tedavisi için Doğa Koruma ve Milli Parklar yetkilileri tarafından Deniz Kaplumbağaları Kurtarma Rehabilitasyon ve Bilgilendirme Merkezi'nde götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.