Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

PKK sığınakları imha edildi

EKONOMİ 26.09.2015 - 05:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3511+ kez okundu.
 

PKK sığınakları imha edildi

Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya ait 13 sığınak, hava operasyonuyla imha edildi.

Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya ait 13 sığınak, hava operasyonuyla imha edildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, “Irak kuzeyi Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlere ait 13 ayrı noktadaki sığınak, barınak ve malzeme depoları hava harekâtı sonucunda imha edilmiştir” denildi. Açıklamada ayrıca, Bingöl merkezinde icra edilen operasyonda da teröristlere ait iki sığınakta 5 adet roket mühimmatı, 5 adet el yapımı patlayıcı, 20 adet molotof, çok sayıda mühimmat ve bomba yapımında kullanılan malzeme ile yaşam malzemesi ele geçirildiği ifade edildi.
Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya ait 13 sığınak, hava operasyonuyla imha edildi.

Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya ait 13 sığınak, hava operasyonuyla imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, “Irak kuzeyi Gara bölgesinde bölücü terör örgütü mensubu teröristlere ait 13 ayrı noktadaki sığınak, barınak ve malzeme depoları hava harekâtı sonucunda imha edilmiştir” denildi.

Açıklamada ayrıca, Bingöl merkezinde icra edilen operasyonda da teröristlere ait iki sığınakta 5 adet roket mühimmatı, 5 adet el yapımı patlayıcı, 20 adet molotof, çok sayıda mühimmat ve bomba yapımında kullanılan malzeme ile yaşam malzemesi ele geçirildiği ifade edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.