Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

PKK propagandacısı 4 kişi yakalandı

ASAYİŞ 10.11.2018 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2823+ kez okundu.
 

PKK propagandacısı 4 kişi yakalandı

Söke'de, sosyal medyadan PKK propagandası yapan 4 şahıs yakalandı

AYDIN- Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada sosyal medya üzerinde PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün propagandası yaptıkları tespit edilen 4 şahıs yakalandı. Söke İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Emniyet görevlilerimizce PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün Sosyal Medya üzerinden propagandasının yapılmasına yönelik olarak yapılan araştırmalarda 1991 doğumlu E.Y, 1999 doğumlu O.B, 1992 doğumlu A.A ve 2002 doğumlu A.A isimli şahısların sosyal medya üzerinden paylaşım ve propaganda yaptıkları tespit edilmiştir. Adli Makamlardan alınan yakalama ve arama kararına istinaden şahıslar yakalanarak, haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte Söke Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevkleri yapılmıştır. İlçemiz genelinde her türlü terör örgütüne yönelik mücadele, kararlılıkla devam ettirilmektedir" denildi.
Söke'de, sosyal medyadan PKK propagandası yapan 4 şahıs yakalandı

AYDIN- Aydın İl Emniyet Müdürlüğü ve Söke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmada sosyal medya üzerinde PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün propagandası yaptıkları tespit edilen 4 şahıs yakalandı.

Söke İlçe Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, "Emniyet görevlilerimizce PKK/KCK Silahlı Terör Örgütünün Sosyal Medya üzerinden propagandasının yapılmasına yönelik olarak yapılan araştırmalarda 1991 doğumlu E.Y, 1999 doğumlu O.B, 1992 doğumlu A.A ve 2002 doğumlu A.A isimli şahısların sosyal medya üzerinden paylaşım ve propaganda yaptıkları tespit edilmiştir. Adli Makamlardan alınan yakalama ve arama kararına istinaden şahıslar yakalanarak, haklarında düzenlenen tahkikat evrakları ile birlikte Söke Cumhuriyet Başsavcılığı’na sevkleri yapılmıştır. İlçemiz genelinde her türlü terör örgütüne yönelik mücadele, kararlılıkla devam ettirilmektedir" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.