Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

PKK bunu da yaptı

EKONOMİ 31.03.2016 - 18:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3777+ kez okundu.
 

PKK bunu da yaptı

Şırnak'ta operasyon yürüten asker ve polislere verdiği yemekle gündeme gelen Aslan Tatar'ın akrabaları kendi mahallelerinde PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu 17 yaşındaki Bayram Tatar öldü, 1 kişi yaralandı. Dün saat 14.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan evlerinin önüne hava almaya çıkan Bayram Tatar ve 2 akrabası, PKK'lıların silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bayram Tatar olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı. Olay yerine çağırılan ambulans ile Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bölgede PKK'lılar ile güvenlik güçleri ve korucular arasında çatışmalar devam ediyor. Hayatını kaybeden Bayram Tatar'ın babası Mehmet Tatar'ın korucubaşı olduğu öğrenildi. Tatar'ın, asker ve polislere verdiği yemek ile gündeme gelen Aslan Tatar'ın akrabası olduğu belirtildi.
Şırnak'ta operasyon yürüten asker ve polislere verdiği yemekle gündeme gelen Aslan Tatar'ın akrabaları kendi mahallelerinde PKK'lılar tarafından uzun namlulu silahlı saldırıya uğradı.

Saldırı sonucu 17 yaşındaki Bayram Tatar öldü, 1 kişi yaralandı. Dün saat 14.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi'nde bulunan evlerinin önüne hava almaya çıkan Bayram Tatar ve 2 akrabası, PKK'lıların silahlı saldırısına uğradı. Saldırıda Bayram Tatar olay yerinde hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Olay yerine çağırılan ambulans ile Şırnak Asker Hastanesi'ne kaldırılan yaralının durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bölgede PKK'lılar ile güvenlik güçleri ve korucular arasında çatışmalar devam ediyor. Hayatını kaybeden Bayram Tatar'ın babası Mehmet Tatar'ın korucubaşı olduğu öğrenildi. Tatar'ın, asker ve polislere verdiği yemek ile gündeme gelen Aslan Tatar'ın akrabası olduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.