Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pitbull, sahibini ve komşuyu yaraladı

ASAYİŞ 12.08.2019 - 10:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4113+ kez okundu.
 

Pitbull, sahibini ve komşuyu yaraladı

Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi ile komşusu yaralandı.

AYDIN  - Kuşadası’nda beslediği pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi ile ona yardıma gelen komşusu yaralandı. Yaralıları pitbulun elinden polisin müdahalesi kurtardı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası 50 yaşındaki Halil Cici isimli bir kişi, su verirken beslediği "Hektor" isimli 2 yaşındaki pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı. Bu arada, köpeğinin saldırısına uğrayan Cici'nin feryatları üzerine komşusu Ü.A., yardım amacıyla olay yerine geldi. Köpek, bu kez Cici’nin komşusu Ü.A.’ya saldırarak onu da yaraladı. Olay yerine gelen polislerden biri de sahibini kollarından defalarca kez ısıran köpeği, tabancayla vurup etkisiz hale getirdi. Köpeğin saldırısı sonucu yaralanan Halil Cici ve komşusu Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan köpek sahibi Halil Cici, Kuşadası’ndaki ilk müdahalenin ardından Aydın Atatürk Hastanesi’ne sevk edildi.
Pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi ile komşusu yaralandı.

AYDIN  - Kuşadası’nda beslediği pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğrayan bir kişi ile ona yardıma gelen komşusu yaralandı. Yaralıları pitbulun elinden polisin müdahalesi kurtardı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Hacıfeyzullah Mahallesi'nde ikamet eden 3 çocuk babası 50 yaşındaki Halil Cici isimli bir kişi, su verirken beslediği "Hektor" isimli 2 yaşındaki pitbull cinsi köpeğinin saldırısına uğradı.

Bu arada, köpeğinin saldırısına uğrayan Cici'nin feryatları üzerine komşusu Ü.A., yardım amacıyla olay yerine geldi. Köpek, bu kez Cici’nin komşusu Ü.A.’ya saldırarak onu da yaraladı. Olay yerine gelen polislerden biri de sahibini kollarından defalarca kez ısıran köpeği, tabancayla vurup etkisiz hale getirdi.

Köpeğin saldırısı sonucu yaralanan Halil Cici ve komşusu Kuşadası Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Ağır yaralanan köpek sahibi Halil Cici, Kuşadası’ndaki ilk müdahalenin ardından Aydın Atatürk Hastanesi’ne sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.