Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pırtlatan Bal çocuk tiyatrosu minik seyircisi ile buluştu

ÇOCUK 19.12.2018 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 59089+ kez okundu.
 

Pırtlatan Bal çocuk tiyatrosu minik seyircisi ile buluştu

Efeler Belediyesi ve Maltepe Belediye Tiyatrosu iş birliği ile sahnelenen 'Pırtlatan Bal' çocuk tiyatrosunun miniklerden yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, usta yazar Aziz Nesin'in kaleminden iyi-kötü, doğru-yanlış, haklı-haksız kavramlarına doğrudan vurgu yapan oyun 'Pırtlatan Bal' Efeler'de minik seyircileri ile buluştu. Maltepe Belediye Tiyatrosu tarafından sahneye konulan oyun, ilk olarak Umurlu Mahallesi Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu'nda, öğleden sonra da Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda sahnelendi. Çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gören, yoksulları görmezden gelip bencillik ve kötülük edenlerin başına gelenlerin masalla anlatıldığı oyun minik seyirciler tarafından dikkatle izlendi. Oyun sonunda oyuncular sahne performansları ile miniklerden büyük alkış topladı. Oyun sonunda Efeler Belediyesi Başkan Vekili Hasan Sarı tarafından, oyunun yönetmeni Kubilay Erdelikara'ya teşekkür plaketi takdim edildi.
Efeler Belediyesi ve Maltepe Belediye Tiyatrosu iş birliği ile sahnelenen 'Pırtlatan Bal' çocuk tiyatrosunun miniklerden yoğun ilgi gördüğü bildirildi.

AYDIN- Belediyenin bildirdiğine göre, usta yazar Aziz Nesin'in kaleminden iyi-kötü, doğru-yanlış, haklı-haksız kavramlarına doğrudan vurgu yapan oyun 'Pırtlatan Bal' Efeler'de minik seyircileri ile buluştu. Maltepe Belediye Tiyatrosu tarafından sahneye konulan oyun, ilk olarak Umurlu Mahallesi Şehit Mahir Yıldırım Konferans Salonu'nda, öğleden sonra da Muzaffer İzgü Konferans Salonu'nda sahnelendi. Çocuklar ve aileleri tarafından yoğun ilgi gören, yoksulları görmezden gelip bencillik ve kötülük edenlerin başına gelenlerin masalla anlatıldığı oyun minik seyirciler tarafından dikkatle izlendi. Oyun sonunda oyuncular sahne performansları ile miniklerden büyük alkış topladı.

Oyun sonunda Efeler Belediyesi Başkan Vekili Hasan Sarı tarafından, oyunun yönetmeni Kubilay Erdelikara'ya teşekkür plaketi takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.