Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pirlibey’e de hizmet akıyor

GÜNCEL 11.05.2017 - 18:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4237+ kez okundu.
 

Pirlibey’e de hizmet akıyor

Nazilli Belediyesi, Pirlibey Mahallesi’ndeki hizmetlerine yenilerini ekliyor

AYDIN- Pirlibey Mahallesi Nazilli Belediyesi tarafından güzelleştirilmeye devam ediyor. Nazilli merkezde yapılan hizmetlerin yanı sıra Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan tüm mahallelerinde de sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mahallelerde vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak hizmet ürettiklerini belirtti. Nazilli Belediyesi’ndeki mesai saatlerinin yanı sıra sık sık mahallelere ziyaretlerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pirlibey Mahallesi’nde vatandaşlar ile sohbet ederek ihtiyaç ve sorunlarını dinlediği sırada mahalle sakinleri mezarlık istinat duvarlarının yenilenmesini istemişti. Yapılan hazırlık aşamasından hemen sonra Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlü ekiplerince doğal taşlar ile örülmüş mezarlık istinat duvarının üzeri önce tamamen çimento ile kaplanarak düzeltildi. Daha sonra görsel bir güzellik taşıması için dekoratif oluşunun yanında dayanıklı, sağlam, su geçirgenliği olmayan uzun süre bakım gerektirmeyen özelliğe sahip kayrak taşlar ile kaplandı. Yapılan bu çalışmaları yerinde incelemek için tekrar Pirlibey Mahallesi’ne giden Başkan Alıcık, bu sefer de mezarlığın güney tarafında yer alan çocuk parkını dikkate aldı. Vatandaşlar tarafından da bu park için düzenleme yapılmasını istemelerinden sonra gerekli talimatları veren Başkan Alıcık, parka yeni oyun guruplarının konulmasını da söyledi. Nazilli merkezde yapılan hizmetlerin yanı sıra Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan tüm mahallelerinde de sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mahallelerde vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak hizmet ürettiklerini belirtti. Başkan Alıcık, Nazilliye bağlı tüm mahallerde çok amaçlı cemiyet alanı, yol çalışması cami ve okul tadilatı gibi çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.
Nazilli Belediyesi, Pirlibey Mahallesi’ndeki hizmetlerine yenilerini ekliyor

AYDIN- Pirlibey Mahallesi Nazilli Belediyesi tarafından güzelleştirilmeye devam ediyor. Nazilli merkezde yapılan hizmetlerin yanı sıra Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan tüm mahallelerinde de sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mahallelerde vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak hizmet ürettiklerini belirtti.

Nazilli Belediyesi’ndeki mesai saatlerinin yanı sıra sık sık mahallelere ziyaretlerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pirlibey Mahallesi’nde vatandaşlar ile sohbet ederek ihtiyaç ve sorunlarını dinlediği sırada mahalle sakinleri mezarlık istinat duvarlarının yenilenmesini istemişti. Yapılan hazırlık aşamasından hemen sonra Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlü ekiplerince doğal taşlar ile örülmüş mezarlık istinat duvarının üzeri önce tamamen çimento ile kaplanarak düzeltildi. Daha sonra görsel bir güzellik taşıması için dekoratif oluşunun yanında dayanıklı, sağlam, su geçirgenliği olmayan uzun süre bakım gerektirmeyen özelliğe sahip kayrak taşlar ile kaplandı.

Yapılan bu çalışmaları yerinde incelemek için tekrar Pirlibey Mahallesi’ne giden Başkan Alıcık, bu sefer de mezarlığın güney tarafında yer alan çocuk parkını dikkate aldı. Vatandaşlar tarafından da bu park için düzenleme yapılmasını istemelerinden sonra gerekli talimatları veren Başkan Alıcık, parka yeni oyun guruplarının konulmasını da söyledi. Nazilli merkezde yapılan hizmetlerin yanı sıra Nazilli Belediyesi’nden hizmet alan tüm mahallelerinde de sürdürüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Haluk Alıcık, mahallelerde vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak hizmet ürettiklerini belirtti.

Başkan Alıcık, Nazilliye bağlı tüm mahallerde çok amaçlı cemiyet alanı, yol çalışması cami ve okul tadilatı gibi çalışmaların devam ettiğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.