Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pir Sultan Abdal Parkı 14 Mart'ta açılacak

GÜNCEL 08.03.2019 - 18:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3489+ kez okundu.
 

Pir Sultan Abdal Parkı 14 Mart'ta açılacak

Didim Belediye Başkanı ve CHP Didim Belediye Başkan Adayı A. Deniz Atabay, Çamlık Mahallesi’nde yapılan 2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı’nın 14 Mart’ta hizmete açılacağını söyledi.

AYDIN - Didim Belediyesi’nin Çamlık Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü 2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Yaklaşık 2 dönümlük alanda çalışmaların ardından bölge yeni bir cazibe merkezi haline gelecek. Başkan Atabay, 14 Mart’ta parkın hizmete açılacağını belirterek, 2 Temmuz gibi kara bir günde yaşananların unutulmaması için Didim’e kalıcı bir eser yapmak istediklerini söyledi. Parkta, Didim Belediyesi Heykel ve Seramik Atölyesi’nde hazırlanan heykelin kaidesinde 2 Temmuz 1993 günü Sivas Madımak Katliamı’nda hayatını kaybedenlerin isimleri yazılı olacak ve üstüne de Pir Sultan Abdal’ın bilinen figürünün heykeli konulacak.
Didim Belediye Başkanı ve CHP Didim Belediye Başkan Adayı A. Deniz Atabay, Çamlık Mahallesi’nde yapılan 2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı’nın 14 Mart’ta hizmete açılacağını söyledi.

AYDIN - Didim Belediyesi’nin Çamlık Mahallesi’nde yapımını sürdürdüğü 2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Yaklaşık 2 dönümlük alanda çalışmaların ardından bölge yeni bir cazibe merkezi haline gelecek. Başkan Atabay, 14 Mart’ta parkın hizmete açılacağını belirterek, 2 Temmuz gibi kara bir günde yaşananların unutulmaması için Didim’e kalıcı bir eser yapmak istediklerini söyledi.

Parkta, Didim Belediyesi Heykel ve Seramik Atölyesi’nde hazırlanan heykelin kaidesinde 2 Temmuz 1993 günü Sivas Madımak Katliamı’nda hayatını kaybedenlerin isimleri yazılı olacak ve üstüne de Pir Sultan Abdal’ın bilinen figürünün heykeli konulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.