Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pir Sultan Abdal, Didim’de deyişleriyle anıldı

GENEL 11.04.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4172+ kez okundu.
 

Pir Sultan Abdal, Didim’de deyişleriyle anıldı

Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Pir Sultan Abdal Müzik Grubu’nun Pir Sultan Abdal’ı deyişleriyle andığı konserin beğeni topladığı bildirildi.

AYDIN- Didim Ticaret Odası Konferans Salonu’na verilen konserde, Pir Sultan Abdal’dan deyişler sunulurken, yurdun değişik yörelerinden de türküler seslendirildi. Didim Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde hizmete açılan “2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı” açılışı kapsamında düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş tarafından ilgiyle izledi. Konser sonrası bir konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, sanatın ve sanatçının önemine değinerek, müzik gurubunu kutlayarak başarı dileklerin de bulundu.
Aydın’ın Didim İlçesi’nde, Pir Sultan Abdal Müzik Grubu’nun Pir Sultan Abdal’ı deyişleriyle andığı konserin beğeni topladığı bildirildi.

AYDIN- Didim Ticaret Odası Konferans Salonu’na verilen konserde, Pir Sultan Abdal’dan deyişler sunulurken, yurdun değişik yörelerinden de türküler seslendirildi. Didim Belediyesi tarafından Çamlık Mahallesi’nde hizmete açılan “2 Temmuz Pir Sultan Abdal Parkı” açılışı kapsamında düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş tarafından ilgiyle izledi.

Konser sonrası bir konuşma yapan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, sanatın ve sanatçının önemine değinerek, müzik gurubunu kutlayarak başarı dileklerin de bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.