Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı'ndan Başkan Özcan’a plaket

SİYASET 28.08.2019 - 17:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3875+ kez okundu.
 

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı'ndan Başkan Özcan’a plaket

Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz ve azaları, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

AYDIN- Nazilli’nin Pınarbaşı Mahallesi’nde 5 dönemdir muhtarlık yapan Mehmet Yılmaz ve azaları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti. 5 AYDIR HİZMET ETMEDİĞİ NOKTA KALMADI Başkan Özcan’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yılmaz, “Bizler başkanımızdan çok memnunuz. Başkanımızın 5 aydır hizmet etmediği nokta kalmadı. Pınarbaşı Mahallesi olarak eksiklerimizi başkanımıza ilettik. Kendisi en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Bizler kendisine güveniyoruz, inanıyoruz. Nazilli’miz için en güzel şekilde hizmet edecektir. Allah Nazilli’yi seviyormuş ki siz belediye reisi seçildiniz. El birliğiyle güzel Nazilli’miz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. HİZMET İÇİN GELDİK Ziyaretlerinden dolayı Yılmaz ve azalarına teşekkür eden Başkan Özcan, “Bizler 5 yılda alınan plaketi ilk 5 ayımızda aldık sanırım. Bu da vatandaşımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin, esnafımızın, muhtarımızın, büyüklerimizin bizlere güvendiğini ve çalışmalarımızı yakından takip ettiğini gösteriyor. Bizler bu makama hizmet etmek için geldik. Bazı muhtarlarımız 13 yıldır mahallelerinde hiç el değmeyen, hizmet yüzü görmeyen sokaklar olduğunu söylüyor. Biz tüm bu eksiklikleri gidereceğiz. Aldığımız gelir artırıcı tedbirler ve tasarruf tedbirleri ile Nazilli’mize güzel projeler kazandırmaya çalışıyoruz. Bir olur, birlik olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey kalmaz diye düşünüyorum. Sizlerin de desteğiyle Nazilli’mizi hem sosyal hem de ekonomik anlamda güzel günler bekliyor” ifadelerine yer verdi.
Pınarbaşı Mahallesi Muhtarı Mehmet Yılmaz ve azaları, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret ederek plaket takdim etti.

AYDIN- Nazilli’nin Pınarbaşı Mahallesi’nde 5 dönemdir muhtarlık yapan Mehmet Yılmaz ve azaları Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’ı makamında ziyaret etti.

5 AYDIR HİZMET ETMEDİĞİ NOKTA KALMADI

Başkan Özcan’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür eden Yılmaz, “Bizler başkanımızdan çok memnunuz. Başkanımızın 5 aydır hizmet etmediği nokta kalmadı. Pınarbaşı Mahallesi olarak eksiklerimizi başkanımıza ilettik. Kendisi en kısa sürede çözüme kavuşturacağını söyledi. Bizler kendisine güveniyoruz, inanıyoruz. Nazilli’miz için en güzel şekilde hizmet edecektir. Allah Nazilli’yi seviyormuş ki siz belediye reisi seçildiniz. El birliğiyle güzel Nazilli’miz için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

HİZMET İÇİN GELDİK

Ziyaretlerinden dolayı Yılmaz ve azalarına teşekkür eden Başkan Özcan, “Bizler 5 yılda alınan plaketi ilk 5 ayımızda aldık sanırım. Bu da vatandaşımızın, sivil toplum kuruluşlarımızın, derneklerimizin, esnafımızın, muhtarımızın, büyüklerimizin bizlere güvendiğini ve çalışmalarımızı yakından takip ettiğini gösteriyor. Bizler bu makama hizmet etmek için geldik. Bazı muhtarlarımız 13 yıldır mahallelerinde hiç el değmeyen, hizmet yüzü görmeyen sokaklar olduğunu söylüyor. Biz tüm bu eksiklikleri gidereceğiz. Aldığımız gelir artırıcı tedbirler ve tasarruf tedbirleri ile Nazilli’mize güzel projeler kazandırmaya çalışıyoruz. Bir olur, birlik olursak üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir şey kalmaz diye düşünüyorum. Sizlerin de desteğiyle Nazilli’mizi hem sosyal hem de ekonomik anlamda güzel günler bekliyor” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.