Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pilotlar için tören düzenlendi

ASAYİŞ 21.11.2018 - 16:19, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2656+ kez okundu.
 

Pilotlar için tören düzenlendi

Düşen uçakta ölen pilotlar için Aydın'da tören düzenlendi.

AYDIN- Aydın’dan havalandıktan sonra irtibat kesilen ve Karacasu ilçesi kırsalında bulunan eğitim uçağında hayatını kaybeden iki pilot için Aydın Çıldır Havaalanı’nda tören düzenlendi. Aydın’dan havalandıktan sonra irtibat kesilen ve Karacasu ilçesi kırsalında bulunan eğitim uçağında hayatını kaybeden iki pilotun cenazeleri, yakınları tarafından otopsilerinin yapıldığı İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak Aydın’a götürüldü. İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan yakınları tarafından alınan pilot Hamdi Yılmaz ve öğrenci pilot Merve Altun’un cenazeleri, aynı cenaze aracıyla kaza yapan uçağın kalkış yaptığı Çıldır Havaalanı’nda bulunan uçuş akademisine getirildi. Burada iki pilot için tören düzenlendi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve protokol üyelerinin de katıldığı törenin ardından Hamdi Yılmaz’ın cenazesi hava yoluyla Kayseri’ye, Merve Altun’un cenazesi ise karayoluyla Afyonkarahisar’a gönderildi.
Düşen uçakta ölen pilotlar için Aydın'da tören düzenlendi.

AYDIN- Aydın’dan havalandıktan sonra irtibat kesilen ve Karacasu ilçesi kırsalında bulunan eğitim uçağında hayatını kaybeden iki pilot için Aydın Çıldır Havaalanı’nda tören düzenlendi.

Aydın’dan havalandıktan sonra irtibat kesilen ve Karacasu ilçesi kırsalında bulunan eğitim uçağında hayatını kaybeden iki pilotun cenazeleri, yakınları tarafından otopsilerinin yapıldığı İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak Aydın’a götürüldü.

İzmir Adli Tıp Kurumu’ndan yakınları tarafından alınan pilot Hamdi Yılmaz ve öğrenci pilot Merve Altun’un cenazeleri, aynı cenaze aracıyla kaza yapan uçağın kalkış yaptığı Çıldır Havaalanı’nda bulunan uçuş akademisine getirildi. Burada iki pilot için tören düzenlendi.

Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger ve protokol üyelerinin de katıldığı törenin ardından Hamdi Yılmaz’ın cenazesi hava yoluyla Kayseri’ye, Merve Altun’un cenazesi ise karayoluyla Afyonkarahisar’a gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.