Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Peyzaj tasarım ödülleri sahiplerini buldu

GENEL 06.04.2018 - 11:28, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3020+ kez okundu.
 

Peyzaj tasarım ödülleri sahiplerini buldu

Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin birlikte gerçekleştirdiği peyzaj tasarım projelerinin ödülleri verildi.

AYDIN - Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi’nin işbirliği ile hazırlamış oldukları peyzaj tasarım projesi sona ulaştı. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Yeni Mahalle Parkı Peyzaj Tasarım Projeleri” ödül töreninde^, Germencik halkı tarafından en beğenilen üç projenin sahipleri 1. Sefer Çon, 2. Tuğba Coşkun ve 3. Aleyna Güven oldu. Ödülleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın tarafından takdim edildi. Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “ ’Germencik Kendi Parkını Kendi Seçiyor’ sloganı ile yola çıktığımız, belediyemiz ve Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu, halkımız beğenisine sunduğumuz 25 proje arasından en beğenilen 3 proje sahibi öğrencilerimize ödüllerini teslim ettik. Bu proje ile üniversite ve yerel yönetimlerin kendi aralarında gerçekleştirebilecekleri işbirliği ile kenti daha yaşanılabilir bir hale getirebilme adına gençlerimize de fırsat verme imkânı bulduk. Yeni fikirlerle beraber sosyal yaşam alanlarımızı daha canlı tutmayı hedefliyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza ilk günden bu yana devam ediyoruz. Daha güzel bir Germencik için gerçekleştirdiğimiz bu projede bizlerin yanında olan Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanımıza, Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.
Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi’nin birlikte gerçekleştirdiği peyzaj tasarım projelerinin ödülleri verildi.

AYDIN - Germencik Belediyesi ve Adnan Menderes Üniversitesi, Ziraat Fakültesi’nin işbirliği ile hazırlamış oldukları peyzaj tasarım projesi sona ulaştı. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesinin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Yeni Mahalle Parkı Peyzaj Tasarım Projeleri” ödül töreninde^, Germencik halkı tarafından en beğenilen üç projenin sahipleri 1. Sefer Çon, 2. Tuğba Coşkun ve 3. Aleyna Güven oldu. Ödülleri Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın tarafından takdim edildi.

Germencik Belediye Başkanı Ümmet Akın, “ ’Germencik Kendi Parkını Kendi Seçiyor’ sloganı ile yola çıktığımız, belediyemiz ve Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nin Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyeleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu, halkımız beğenisine sunduğumuz 25 proje arasından en beğenilen 3 proje sahibi öğrencilerimize ödüllerini teslim ettik. Bu proje ile üniversite ve yerel yönetimlerin kendi aralarında gerçekleştirebilecekleri işbirliği ile kenti daha yaşanılabilir bir hale getirebilme adına gençlerimize de fırsat verme imkânı bulduk. Yeni fikirlerle beraber sosyal yaşam alanlarımızı daha canlı tutmayı hedefliyoruz. Bunun içinde çalışmalarımıza ilk günden bu yana devam ediyoruz. Daha güzel bir Germencik için gerçekleştirdiğimiz bu projede bizlerin yanında olan Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanımıza, Peyzaj Mimarlığı bölümü öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimize çok teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.