Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Perihan Teyzenin imdadına Başkan Özcan koştu

03.01.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4226+ kez okundu.
 

Perihan Teyzenin imdadına Başkan Özcan koştu

Nazilli Belediyesi ekipleri, Sevindikli Mahallesi’nde bulunan 100 yıllık malikânenin yıkım işlemini gerçekleştirdi.

NAZİLLİ - Çalışmaları incelemek üzere Sevindikli Mahallesi’ne giden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ev sahibi 75 yaşındaki Perihan Şimşek’i ziyaret etti. Şimşek’e geçmiş olsun dileklerini ileten Özcan; “Sevindikli Mahallemizde daha önce yıkım kararı alınmış ama yıkımı gerçekleştirilmemiş bu evde yaşlı bir teyzemiz oturuyordu. Sabah saat 6 sularında kerpiç olan bu bina göçtü. Sağ olsun bir kardeşimiz komşusu olarak teyzemizin yardımına koştu ve enkazın altından kurtardı. Kaymakamlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde ekiplerimiz gelerek evin yıkım işlemini gerçekleştirdi. İnşallah kaymakamlığımızın sosyal yardımlaşma fonundan yeni bir konut inşa edilecek” diye konuştu. Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Şimşek, “Ben bu eve gelin geldim. 50 seneden fazladır bu evde yaşıyorum. Daha önce de kayınbabamlar yaşamış. Çok eskiydi. Kaymakamımızdan, belediye reisimizden Allah razı olsun” dedi.
Nazilli Belediyesi ekipleri, Sevindikli Mahallesi’nde bulunan 100 yıllık malikânenin yıkım işlemini gerçekleştirdi.

NAZİLLİ - Çalışmaları incelemek üzere Sevindikli Mahallesi’ne giden Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, ev sahibi 75 yaşındaki Perihan Şimşek’i ziyaret etti.

Şimşek’e geçmiş olsun dileklerini ileten Özcan; “Sevindikli Mahallemizde daha önce yıkım kararı alınmış ama yıkımı gerçekleştirilmemiş bu evde yaşlı bir teyzemiz oturuyordu. Sabah saat 6 sularında kerpiç olan bu bina göçtü. Sağ olsun bir kardeşimiz komşusu olarak teyzemizin yardımına koştu ve enkazın altından kurtardı. Kaymakamlığımızla yaptığımız görüşmeler neticesinde ekiplerimiz gelerek evin yıkım işlemini gerçekleştirdi. İnşallah kaymakamlığımızın sosyal yardımlaşma fonundan yeni bir konut inşa edilecek” diye konuştu.

Desteklerinden dolayı Başkan Özcan’a teşekkür eden Şimşek, “Ben bu eve gelin geldim. 50 seneden fazladır bu evde yaşıyorum. Daha önce de kayınbabamlar yaşamış. Çok eskiydi. Kaymakamımızdan, belediye reisimizden Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.