Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi

EĞİTİM 01.11.2017 - 14:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2896+ kez okundu.
 

Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi

Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği, Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

AYDIN- Didim Gazi İlkokulu Aile Birliği yöneticileri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nu ziyaret edip katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi. Didim Gazi İlkokulu Müdürü Birol Kurt, Okul Aile Birliği Başkanı Deniz Demirtaş ile yöneticilerinden oluşan heyet, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Gazi İlkokulu heyetini Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ağırladı. Okul Müdürü Birol Kurt, okulda yaptıkları çalışmaları ile yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verirken, okul aile birliğiyle birlikte yürüttükleri çalışmalara değindi. Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise, oda olarak her dönem eğitimin yanında olduklarını belirterek, oda olarak yıllardır üniversite öğrencilerine burs verdiklerini, bunun yanı sıra okullardan gelen talepleri de geri çevirmediklerini söyledi. Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Birol Kurt ve Okul Aile Birliği Başkanı Deniz Demirtaş katkılarından dolayı Başkan Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi verdi.
Gazi İlkokulu Okul Aile Birliği, Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

AYDIN- Didim Gazi İlkokulu Aile Birliği yöneticileri, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu’nu ziyaret edip katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

Didim Gazi İlkokulu Müdürü Birol Kurt, Okul Aile Birliği Başkanı Deniz Demirtaş ile yöneticilerinden oluşan heyet, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyarette Gazi İlkokulu heyetini Oda Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ağırladı. Okul Müdürü Birol Kurt, okulda yaptıkları çalışmaları ile yeni dönemde yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler verirken, okul aile birliğiyle birlikte yürüttükleri çalışmalara değindi.

Didim Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Pektaşoğlu ise, oda olarak her dönem eğitimin yanında olduklarını belirterek, oda olarak yıllardır üniversite öğrencilerine burs verdiklerini, bunun yanı sıra okullardan gelen talepleri de geri çevirmediklerini söyledi.

Ziyaretin sonunda Okul Müdürü Birol Kurt ve Okul Aile Birliği Başkanı Deniz Demirtaş katkılarından dolayı Başkan Pektaşoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.