Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pehlivan’dan sessizlik uyarısı

SİYASET 31.05.2018 - 09:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3692+ kez okundu.
 

Pehlivan’dan sessizlik uyarısı

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, "Gençlerimizin eğitimi her şeyden öncelikli, önemli" dedi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 2 Haziran Cumartesi günü saat 09.30'da başlayacak Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB), liselere yerleştirmede isteğe bağlı girilecek merkezi sınavı öncesi sessizlik uyarısında bulundu. Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, “Gençlerimizin sınav öncesi daha huzurlu hazırlanması için 30.05.2018 tarihinden itibaren seçim araçlarının anons seslerini kısılması, sınav günü sınav bitimine kadar seçim araçlarımızın kullanılmaması kararı aldık. Hiç bir şey gençlerimizin huzurundan, geleceklerini şekillendirecek sınavlarından daha önemli değildir. Bu konu da çalışma yaptığımız günlerde vatandaşlarımızdan da yoğun talep geldi. MHP Türk Milletinin her vatandaşının talebini önemser ve gereğini yapar. Tüm vatandaşlarımızdan sınav günü de özellikle sınav merkezleri yakınlarında araçlarının kornalarını kullanmamaya özen göstermelerini rica ediyorum. Bu vesile ile genç kardeşlerimize sınavda başarılar diliyorum. Allah ( cc ) yar ve yardımcıları olsun" dedi.
MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, "Gençlerimizin eğitimi her şeyden öncelikli, önemli" dedi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 2 Haziran Cumartesi günü saat 09.30'da başlayacak Milli Eğitim Bakanlığı’nca (MEB), liselere yerleştirmede isteğe bağlı girilecek merkezi sınavı öncesi sessizlik uyarısında bulundu.

Pehlivan, yaptığı yazılı açıklamada, “Gençlerimizin sınav öncesi daha huzurlu hazırlanması için 30.05.2018 tarihinden itibaren seçim araçlarının anons seslerini kısılması, sınav günü sınav bitimine kadar seçim araçlarımızın kullanılmaması kararı aldık. Hiç bir şey gençlerimizin huzurundan, geleceklerini şekillendirecek sınavlarından daha önemli değildir. Bu konu da çalışma yaptığımız günlerde vatandaşlarımızdan da yoğun talep geldi. MHP Türk Milletinin her vatandaşının talebini önemser ve gereğini yapar. Tüm vatandaşlarımızdan sınav günü de özellikle sınav merkezleri yakınlarında araçlarının kornalarını kullanmamaya özen göstermelerini rica ediyorum. Bu vesile ile genç kardeşlerimize sınavda başarılar diliyorum. Allah ( cc ) yar ve yardımcıları olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.