Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pehlivan'dan ilginç çıkış!

SİYASET 11.04.2017 - 14:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3797+ kez okundu.
 

Pehlivan'dan ilginç çıkış!

Genç yaşta MHP Aydın İl Başkanlığına atanan, kısa süre sonra görevinden alının Burak Pehlivan, "Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindeyim" açıklamasını yaptı. Pehlivan'ın açıklaması ilginç bulundu.

AYDIN- MHP Aydın Efeler İlçe teşkilatının hafta sonu gerçekleştirilen ve tamamlanmadan iptal edilen kongresinin ardından görevinden alınan MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, “Nefer olarak liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin yanındayım. Bir Ülkücü olarak ülkücü hareketin emrindeyim” dedi. Bilindiği gibi, Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede yaşanan tartışmanın ardından Ankara’ya çağrılan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine görevinden istifa etmişti. İstifasının ardından açıklama yapan Burak Pehlivan, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda İl Başkanlığı görevimi sonlandırmış bulunmaktayım. Son nefesime kadar Liderimiz ve Hareketimizin emrinde olduğumu belirtmek isterim. Türklük için Evet, Millet için Evet, Cumhuriyet için Evet, sonuna kadar Evet, Varolsun Devlet” açıklamasında bulundu.
Genç yaşta MHP Aydın İl Başkanlığına atanan, kısa süre sonra görevinden alının Burak Pehlivan, "Liderimiz Devlet Bahçeli'nin emrindeyim" açıklamasını yaptı. Pehlivan'ın açıklaması ilginç bulundu.

AYDIN- MHP Aydın Efeler İlçe teşkilatının hafta sonu gerçekleştirilen ve tamamlanmadan iptal edilen kongresinin ardından görevinden alınan MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, yaptığı açıklamada, “Nefer olarak liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin yanındayım. Bir Ülkücü olarak ülkücü hareketin emrindeyim” dedi.

Bilindiği gibi, Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede yaşanan tartışmanın ardından Ankara’ya çağrılan MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin talimatı üzerine görevinden istifa etmişti.

İstifasının ardından açıklama yapan Burak Pehlivan, “Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey'in talimatları doğrultusunda İl Başkanlığı görevimi sonlandırmış bulunmaktayım. Son nefesime kadar Liderimiz ve Hareketimizin emrinde olduğumu belirtmek isterim. Türklük için Evet, Millet için Evet, Cumhuriyet için Evet, sonuna kadar Evet, Varolsun Devlet” açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.