Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pehlivan: Sağlıklı nesil, aydınlık geleceğimizdir

SİYASET 06.03.2017 - 08:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3671+ kez okundu.
 

Pehlivan: Sağlıklı nesil, aydınlık geleceğimizdir

MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sağlıklı nesil, aydınlık geleceğimizdir” dedi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Yeşilay Haftası ile ilgili açıklamasında şunları söyledi: “Sağlıklı bir Türk Toplumunun oluşturulmasında, her insanımızın sağlığı, birinci derecede hayati önem arz etmektedir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi maddelerin zararlarının açıkça bilinmesine karşın bu tür zararlı madde kullanımı toplumda yıkıcı ve zararlı etkilere yol açmaktadır. Sigara ve alkollü içecekler dahil olmak üzere insanlarda madde bağımlılığına neden olan alışkanlıkların önlenmesi için, Yeşilay Derneği, çeşitli kişiler ve kuruluşlarla işbirliği içinde başarılı çalışmalar yapmaktadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket gençlerimizin bütün kötü alışkanlıklardan uzak, bilgi ve iman temelli milli kimlik değerleri çerçevesinde yetişmesi için çalışıyoruz. Ailelerin çocuklarını uyuşturucu, alkol ve sigaradan korumaları birinci öncelikleri olmalıdır. Reşit olmayan gençlere tütün mamulleri, alkollü içeceklerin satılmaması ve bunun titizlikle uygulanması için her kesime büyük sorumluluklar düşmektedir. Ailelerin yıkılmasına, bir takım suçların işlenmesine, sebep olan uyuşturucudan ve alkolden uzak durmak, insan olmanın ve insanlığın geleceği açısından önem arz etmektedir. Bu hafta vesilesi ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye davet ediyor, başta çok değerli genç arkadaşlarım olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve Aydınlı Hemşerilerime tütün, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”
MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 1-7 Mart Yeşilay Haftası nedeniyle yaptığı açıklamada, “Sağlıklı nesil, aydınlık geleceğimizdir” dedi.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Yeşilay Haftası ile ilgili açıklamasında şunları söyledi:

“Sağlıklı bir Türk Toplumunun oluşturulmasında, her insanımızın sağlığı, birinci derecede hayati önem arz etmektedir. Alkol, sigara ve uyuşturucu gibi maddelerin zararlarının açıkça bilinmesine karşın bu tür zararlı madde kullanımı toplumda yıkıcı ve zararlı etkilere yol açmaktadır.

Sigara ve alkollü içecekler dahil olmak üzere insanlarda madde bağımlılığına neden olan alışkanlıkların önlenmesi için, Yeşilay Derneği, çeşitli kişiler ve kuruluşlarla işbirliği içinde başarılı çalışmalar yapmaktadır. Milliyetçi-Ülkücü Hareket gençlerimizin bütün kötü alışkanlıklardan uzak, bilgi ve iman temelli milli kimlik değerleri çerçevesinde yetişmesi için çalışıyoruz.

Ailelerin çocuklarını uyuşturucu, alkol ve sigaradan korumaları birinci öncelikleri olmalıdır. Reşit olmayan gençlere tütün mamulleri, alkollü içeceklerin satılmaması ve bunun titizlikle uygulanması için her kesime büyük sorumluluklar düşmektedir. Ailelerin yıkılmasına, bir takım suçların işlenmesine, sebep olan uyuşturucudan ve alkolden uzak durmak, insan olmanın ve insanlığın geleceği açısından önem arz etmektedir.

Bu hafta vesilesi ile geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı ve gençlerimizi madde bağımlılığı konusunda gerekli tüm bilgileri edinmeye davet ediyor, başta çok değerli genç arkadaşlarım olmak üzere tüm vatandaşlarımıza ve Aydınlı Hemşerilerime tütün, alkol, uyuşturucu ve madde bağımlılığından uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.