Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pehlivan, MHP Teşkilatını bilgilendirdi

SİYASET 12.06.2018 - 17:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3671+ kez okundu.
 

Pehlivan, MHP Teşkilatını bilgilendirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partisinin Aydın İl İstişare Toplantısı’nda, İzmir'de yapılan "24 Haziran Yeni Bir Doğuş" Bölge İstişare Toplantısı sonuçlarıyla ilgili bilgiler verdi.

AYDIN- Toplantı sonuçlarını teşkilatları ile paylaşan Başkan Pehlivan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek yüzyılların teminatıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, devlet çarkının pürüzsüz dönmesine, bürokratik oligarşinin kökünden bitmesine, kararların tesirli ve verimli şekilde alınmasına hizmet edecektir” dedi. Yeni sistemle ilgili bilgiler de veren Başkan Pehlivan, şunları söyledi: “Yeni sistemle birlikte kuvvetler ayrımı daha da netleşecek ve güçlenecektir. Yargı bağımsız ve tarafsız, Yasama daha güçlü ve yürütmenin vesayetinden uzak, Yürütme ise daha aktif ve seri hale gelecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk milletinin irade ve istikbalidir.24 Haziranla birlikte yeni sistem tam olarak devreye alınacaktır. Biz de buna destek vereceğiz, kurum ve kurallarıyla yerleşmesine Aydın teşkilâtlarımız olarak en üst düzey katkıyı sunacağız.” Seçim çalışmaları sırasında hemşehrilerinin ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür eden MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Hemşerilerimizin gönlü bizimle. Uzattığımız eller boş kalmıyor. Çaldığımız kapılar sonuna kadar açılıyor. Gece gündüz çalışan arkadaşlarımızın enerjisi işte bu sevgi. Bizlerin yorgunluğunu alan işte bu büyük ilgi. Sağ olsunlar. 24 Haziranda Cumhur ittifakına ve MHP sine verecekleri yüksek destekten eminiz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, gönüldaşlarıyla, sevdalılarıyla, ülküdaşlarıyla, Türk milletiyle, siyasi partisi ne olursa olsun, oy veren vermeyen milyonlarca kardeşiyle bir ve beraberdir. Bunu karartmaya hiçbir çapsız ve çamur zihniyetin ömrü yetmeyecektir” şeklinde konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, partisinin Aydın İl İstişare Toplantısı’nda, İzmir'de yapılan "24 Haziran Yeni Bir Doğuş" Bölge İstişare Toplantısı sonuçlarıyla ilgili bilgiler verdi.

AYDIN- Toplantı sonuçlarını teşkilatları ile paylaşan Başkan Pehlivan, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelecek yüzyılların teminatıdır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, devlet çarkının pürüzsüz dönmesine, bürokratik oligarşinin kökünden bitmesine, kararların tesirli ve verimli şekilde alınmasına hizmet edecektir” dedi. Yeni sistemle ilgili bilgiler de veren Başkan Pehlivan, şunları söyledi:

“Yeni sistemle birlikte kuvvetler ayrımı daha da netleşecek ve güçlenecektir. Yargı bağımsız ve tarafsız, Yasama daha güçlü ve yürütmenin vesayetinden uzak, Yürütme ise daha aktif ve seri hale gelecektir. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Türk milletinin irade ve istikbalidir.24 Haziranla birlikte yeni sistem tam olarak devreye alınacaktır. Biz de buna destek vereceğiz, kurum ve kurallarıyla yerleşmesine Aydın teşkilâtlarımız olarak en üst düzey katkıyı sunacağız.”

Seçim çalışmaları sırasında hemşehrilerinin ilgisi ve misafirperverliği için teşekkür eden MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, “Hemşerilerimizin gönlü bizimle. Uzattığımız eller boş kalmıyor. Çaldığımız kapılar sonuna kadar açılıyor. Gece gündüz çalışan arkadaşlarımızın enerjisi işte bu sevgi. Bizlerin yorgunluğunu alan işte bu büyük ilgi. Sağ olsunlar. 24 Haziranda Cumhur ittifakına ve MHP sine verecekleri yüksek destekten eminiz. Milliyetçi-Ülkücü Hareket, gönüldaşlarıyla, sevdalılarıyla, ülküdaşlarıyla, Türk milletiyle, siyasi partisi ne olursa olsun, oy veren vermeyen milyonlarca kardeşiyle bir ve beraberdir. Bunu karartmaya hiçbir çapsız ve çamur zihniyetin ömrü yetmeyecektir” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.