Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pehlivan, kongrede ‘Evet’ istedi

SİYASET 12.03.2017 - 22:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3910+ kez okundu.
 

Pehlivan, kongrede ‘Evet’ istedi

MHP Germencik İlçe Kongresi Türk Burcu Toplantı Salonu’nda yapıldı.

AYDIN- Tek aday olarak liste çıkaran mevcut ilçe başkanı Turgay Ulutaş, delegelerin oyunu alarak yeniden Germencik İlçe Başkanı oldu. Kongrede MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise partililerden referandumda ‘Evet’ oyu kullanmasını istedi. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Germencik İlçe Kongresi delege ve üyelerin katılımıyla yapıldı. Kongreye MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Burak Pehlivan, “Germencik ilçesi partimizin kabul gördüğü çalışmasıyla Aydın ilinde daima dikkat çekmiştir. Son yerel seçimlerde Belediye Başkanı Ümmet Akın önderliğinde büyük zafer kazanmıştır. İl Başkanlığımız adına Germencik’e sonsuz teşekkürler ediyoruz. Milli varlığımıza ağır hakaretlerin yapıldığı ve neredeyse tüm dünyanın bize saldırdığı bir iklimde kongremizi yapıyoruz. Milliyetçi ve ülkücü hareketin ruhuna uygun olarak kardeşliği ve sevgiyi yücelttiğimizde hiçbir ayrım yapmadan insanlarımıza gönül kapılarımızı açtığımızda ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz bu toprakların vefasını gösterdiğimizde MHP’nin başarılı olması için hep birlikte göreceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin ancak ülkücü kadrolarla olacağını herkes anlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin milli güvenliğine destek çıkıyor ve ‘Evet’ diyoruz. Bağımsızlığımız tehlikededir bunu korumak için ‘Evet’ diyeceğiz. Bayrak ve millet için ‘Evet’ diyoruz” diyerek partililerden referandumda ‘Evet’ diyoruz” diyerek kullanmalarını istedi. “HEP DİK DURMAYA ÇALIŞTIK” Mevcut Başkan Turgay Ulutaş ise yapığı konuşmasında, “Ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bir Türk Milliyetçisi olarak hep dik durmaya çalıştık. Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin ışık gösterdiği yolda olmaya çalıştık. Bu kutlu camiaya ikinci kez hizmet etme şansı verildiği için çok mutluyum. Bu yolda şahsıma ve ekibime güvenen liderimiz Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu. YENİ YÖNETİM MHP Germencik İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Turgay Ulutaş’ın yönetim kurulu ise, Eşref Adalı, Yalçın Ertan, İlhan Yelden, Ergun Ünlü, Mustafa Çetinkol, Günay Yeşil, Salih Sözer, Eray Önder, Gürkan Gökçen, Özkan Mendirme, Eren Altay, Özgür Cangüleç, Halil Öztürk ve Recep Öner’den oluştu.
MHP Germencik İlçe Kongresi Türk Burcu Toplantı Salonu’nda yapıldı.

AYDIN- Tek aday olarak liste çıkaran mevcut ilçe başkanı Turgay Ulutaş, delegelerin oyunu alarak yeniden Germencik İlçe Başkanı oldu. Kongrede MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ise partililerden referandumda ‘Evet’ oyu kullanmasını istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Germencik İlçe Kongresi delege ve üyelerin katılımıyla yapıldı. Kongreye MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Burak Pehlivan, “Germencik ilçesi partimizin kabul gördüğü çalışmasıyla Aydın ilinde daima dikkat çekmiştir. Son yerel seçimlerde Belediye Başkanı Ümmet Akın önderliğinde büyük zafer kazanmıştır. İl Başkanlığımız adına Germencik’e sonsuz teşekkürler ediyoruz. Milli varlığımıza ağır hakaretlerin yapıldığı ve neredeyse tüm dünyanın bize saldırdığı bir iklimde kongremizi yapıyoruz. Milliyetçi ve ülkücü hareketin ruhuna uygun olarak kardeşliği ve sevgiyi yücelttiğimizde hiçbir ayrım yapmadan insanlarımıza gönül kapılarımızı açtığımızda ekmeğini yediğimiz ve suyunu içtiğimiz bu toprakların vefasını gösterdiğimizde MHP’nin başarılı olması için hep birlikte göreceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye’nin ancak ülkücü kadrolarla olacağını herkes anlamıştır. Türkiye Cumhuriyeti’nin milli güvenliğine destek çıkıyor ve ‘Evet’ diyoruz. Bağımsızlığımız tehlikededir bunu korumak için ‘Evet’ diyeceğiz. Bayrak ve millet için ‘Evet’ diyoruz” diyerek partililerden referandumda ‘Evet’ diyoruz” diyerek kullanmalarını istedi.

“HEP DİK DURMAYA ÇALIŞTIK”

Mevcut Başkan Turgay Ulutaş ise yapığı konuşmasında, “Ülkemiz çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Bir Türk Milliyetçisi olarak hep dik durmaya çalıştık. Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin ışık gösterdiği yolda olmaya çalıştık. Bu kutlu camiaya ikinci kez hizmet etme şansı verildiği için çok mutluyum. Bu yolda şahsıma ve ekibime güvenen liderimiz Devlet Bahçeli’ye teşekkür ediyorum” diye konuştu.

YENİ YÖNETİM

MHP Germencik İlçe Başkanlığı görevine yeniden seçilen Turgay Ulutaş’ın yönetim kurulu ise, Eşref Adalı, Yalçın Ertan, İlhan Yelden, Ergun Ünlü, Mustafa Çetinkol, Günay Yeşil, Salih Sözer, Eray Önder, Gürkan Gökçen, Özkan Mendirme, Eren Altay, Özgür Cangüleç, Halil Öztürk ve Recep Öner’den oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.