Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pehlivan, KKTC’nin kuruluşunu kutladı

SİYASET 15.11.2018 - 11:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1971+ kez okundu.
 

Pehlivan, KKTC’nin kuruluşunu kutladı

MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, KKTC’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 15 Kasım 1983 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, “Bağımsızlık ve hürriyet tutkusu tarih boyunca Türk milletimizin en belirgin özelliklerinin başında gelmiştir. 15 Kasım 1983 tarihi tüm dünyaya Türk’ün şanlı duruşunu ve milletimizin hürriyet aşkını bir kez daha göstermiştir. Bu tarihte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sadece bağımsızlığını ilan etmemiş, milletimize birlik ve beraberliğinin gücünü anımsatmış, birliğimizde gözü olanlara korku salarken Türk dünyasına umut aşılamıştır.  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘Kıbrıs milli bir sorundur ve Türkiye’nin yükü değil, şerefidir’ sözleriyle de belirttiği KKTC'nin bağımsızlığının yıl dönümünde başta KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan (CC) rahmet diler, başta Kıbrıs Türkleri olmak üzere Türk milletimizi azminden dolayı bir kez daha kutlar, saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.
MHP Aydın İl Başkanı Pehlivan, KKTC’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

AYDIN- Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, 15 Kasım 1983 Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladı.

MHP İl Başkanı Burak Pehlivan, “Bağımsızlık ve hürriyet tutkusu tarih boyunca Türk milletimizin en belirgin özelliklerinin başında gelmiştir. 15 Kasım 1983 tarihi tüm dünyaya Türk’ün şanlı duruşunu ve milletimizin hürriyet aşkını bir kez daha göstermiştir. Bu tarihte Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin sadece bağımsızlığını ilan etmemiş, milletimize birlik ve beraberliğinin gücünü anımsatmış, birliğimizde gözü olanlara korku salarken Türk dünyasına umut aşılamıştır.  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin ‘Kıbrıs milli bir sorundur ve Türkiye’nin yükü değil, şerefidir’ sözleriyle de belirttiği KKTC'nin bağımsızlığının yıl dönümünde başta KKTC Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan (CC) rahmet diler, başta Kıbrıs Türkleri olmak üzere Türk milletimizi azminden dolayı bir kez daha kutlar, saygılar sunarım” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.