Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pehlivan, Erzurum Kongresi’nin önemini anlattı

SİYASET 23.07.2018 - 11:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3071+ kez okundu.
 

Pehlivan, Erzurum Kongresi’nin önemini anlattı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Erzurum Kongresi’nin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, mesajında şunları söyledi: "Vatan bir bütündür parçalanamaz" "Türk Milletimizin demokratik hayata geçişinin dönüm taşlarından, kendi kaderini, geleceğini Türk Milletinin kendisin tayin etme iradesini cihana ilan ettiği Erzurum Kongresi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş planı, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin en önemli belgesidir. Erzurum Kongresi’nde manda ve himaye kabul edilmez kararı Türk Milleti tarafından talimat kabul edilmiş, Türk Yurdu’nun her yerinde topyekun bir mücadele başlamış, Kurtuluş Savaşı ile bağımsızlık hedefine ulaşılmıştır. Erzurum Kongresi’nde ortaya konan azim ve kararlılığın, bugün bizlere ve özellikle Türk Gençliği’ne milli ilham kaynağı olması, güçlü geleceğe yürüyüşümüzde rehber olması en büyük dileğimdir. Erzurum Kongresi'nin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını gururla, saygı ve minnetle yad ediyorum."
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Erzurum Kongresi’nin yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

AYDIN- MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, mesajında şunları söyledi:

"Vatan bir bütündür parçalanamaz" "Türk Milletimizin demokratik hayata geçişinin dönüm taşlarından, kendi kaderini, geleceğini Türk Milletinin kendisin tayin etme iradesini cihana ilan ettiği Erzurum Kongresi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluş planı, Türk Milleti’nin birlik ve beraberliğinin en önemli belgesidir. Erzurum Kongresi’nde manda ve himaye kabul edilmez kararı Türk Milleti tarafından talimat kabul edilmiş, Türk Yurdu’nun her yerinde topyekun bir mücadele başlamış, Kurtuluş Savaşı ile bağımsızlık hedefine ulaşılmıştır. Erzurum Kongresi’nde ortaya konan azim ve kararlılığın, bugün bizlere ve özellikle Türk Gençliği’ne milli ilham kaynağı olması, güçlü geleceğe yürüyüşümüzde rehber olması en büyük dileğimdir.

Erzurum Kongresi'nin yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ümüz olmak üzere, bağımsızlık mücadelemizin tüm kahramanlarını gururla, saygı ve minnetle yad ediyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.