Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pehlivan, Avukatlar Günü’nü kutladı

SİYASET 05.04.2019 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2937+ kez okundu.
 

Pehlivan, Avukatlar Günü’nü kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Avukatların gününü kutladı.

AYDIN- Avukatlar Günü’yle ilgili bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Pehlivan, Adalet mülkün temelidir ilkesine hayat veren avukatlarımız aynı zamanda dünyada yaşanan değişimlere açık, evrensel değerleri özümseyebilecek, çağdaşlık çabasını her alanda sürdüren demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmamızda etkin bir görev üstlenmişlerdir” dedi. Pehlivan, mesajında düşüncelerini dile getirdi: “Hukuk sistemimizde savunma hakkının uygulayıcısı ve çağdaş hukuk sistemimizin ayrılmaz öğesi olan avukatlarımızın çalışma ortamlarının daha etkin ve işlevsel hale getirilmesi için yapılan çalışmalar yargının gücünü ve güvenirliğini artıracaktır. Savunma hakkı olmadan bir yargı süreci mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aydın ilimizde ve tüm Türkiye'de görev yapan bütün avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum.”
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Avukatların gününü kutladı.

AYDIN- Avukatlar Günü’yle ilgili bir kutlama mesajı yayınlayan Başkan Pehlivan, Adalet mülkün temelidir ilkesine hayat veren avukatlarımız aynı zamanda dünyada yaşanan değişimlere açık, evrensel değerleri özümseyebilecek, çağdaşlık çabasını her alanda sürdüren demokratik, laik, sosyal bir hukuk devleti olmamızda etkin bir görev üstlenmişlerdir” dedi. Pehlivan, mesajında düşüncelerini dile getirdi:

“Hukuk sistemimizde savunma hakkının uygulayıcısı ve çağdaş hukuk sistemimizin ayrılmaz öğesi olan avukatlarımızın çalışma ortamlarının daha etkin ve işlevsel hale getirilmesi için yapılan çalışmalar yargının gücünü ve güvenirliğini artıracaktır. Savunma hakkı olmadan bir yargı süreci mümkün değildir.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Aydın ilimizde ve tüm Türkiye'de görev yapan bütün avukatların 5 Nisan Avukatlar Günü’nü kutluyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.