Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pegem Akademi, toplandı

EĞİTİM 10.09.2017 - 16:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3603+ kez okundu.
 

Pegem Akademi, toplandı

Aydın ve Nazilli Pegem Akademi 2017 Değerlendirme Ve 2018 Planlama Toplantısı’nı gerçekleştirdi

AYDIN- Aydın ve Nazilli Pegem Akademi Yönetim Kurulu üyeleri ve öğretmenleri ile birlikte Aydın Zincirli Han’da kahvaltılı değerlendirme ve planlama toplantısını gerçekleştirdi. Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Türkiye’de 74 şubesi olan ve KPSS, ALES, DGS, YDS alanında eğitim veren Pegem Akademi Türkiye’nin alanında en çok şubeye sahip olan kurum olduğu belirtildi. Açıklamada, “Özellikle eğitim alanında yaptığı yayınlarla da ön plandaki Pegem Akademi, bugüne kadar 1500’ün üzerinde akademik kitap yayınlanmıştır. Zincirli Han’da yapılan toplantıda 2017-2018 eğitim öğretimle ilgili gerekli kararlar alınmıştır” denildi.
Aydın ve Nazilli Pegem Akademi 2017 Değerlendirme Ve 2018 Planlama Toplantısı’nı gerçekleştirdi

AYDIN- Aydın ve Nazilli Pegem Akademi Yönetim Kurulu üyeleri ve öğretmenleri ile birlikte Aydın Zincirli Han’da kahvaltılı değerlendirme ve planlama toplantısını gerçekleştirdi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Türkiye’de 74 şubesi olan ve KPSS, ALES, DGS, YDS alanında eğitim veren Pegem Akademi Türkiye’nin alanında en çok şubeye sahip olan kurum olduğu belirtildi. Açıklamada, “Özellikle eğitim alanında yaptığı yayınlarla da ön plandaki Pegem Akademi, bugüne kadar 1500’ün üzerinde akademik kitap yayınlanmıştır. Zincirli Han’da yapılan toplantıda 2017-2018 eğitim öğretimle ilgili gerekli kararlar alınmıştır” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.