Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pazaryerinde yaşlı ve engelliye zabıta yardımı

GÜNCEL 25.11.2019 - 16:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3054+ kez okundu.
 

Pazaryerinde yaşlı ve engelliye zabıta yardımı

Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli memurlar, Cuma Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde yaşlılara ve engellilere yardımda bulunuyor.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla Cuma Mahallesi’nde Cumartesi günü kurulan pazarda, özel bir uygulama başlatıldı. Biri bayan, diğeri erkek iki zabıta memuru, alışveriş yapan yaşlı ve engelli yurttaşların yolun karşısına geçirilmesine ve yüklerinin taşınmasında yardımcı oluyor. Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bu bölgedeki trafik nedeniyle özel önlemler de alındığına işaret ederken, “Özellikle yaşlı yurttaşlarımız alışveriş sonrasında sıkıntı yaşıyordu. Başlattığımız bu uygulama halkımızdan da destek gördü. İhtiyaç duyulan yoğun noktalarda bu uygulamayı ihtiyaç halinde yaygınlaştıracağız” dedi.
Efeler Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde görevli memurlar, Cuma Mahallesi’nde kurulan pazaryerinde yaşlılara ve engellilere yardımda bulunuyor.

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay’ın talimatıyla Cuma Mahallesi’nde Cumartesi günü kurulan pazarda, özel bir uygulama başlatıldı. Biri bayan, diğeri erkek iki zabıta memuru, alışveriş yapan yaşlı ve engelli yurttaşların yolun karşısına geçirilmesine ve yüklerinin taşınmasında yardımcı oluyor.

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, bu bölgedeki trafik nedeniyle özel önlemler de alındığına işaret ederken, “Özellikle yaşlı yurttaşlarımız alışveriş sonrasında sıkıntı yaşıyordu. Başlattığımız bu uygulama halkımızdan da destek gördü. İhtiyaç duyulan yoğun noktalarda bu uygulamayı ihtiyaç halinde yaygınlaştıracağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.