Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pazarcının yüzü güldü

SİYASET 14.04.2019 - 15:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3089+ kez okundu.
 

Pazarcının yüzü güldü

Efeler Belediye Başkanı Atay, tahsis ücretinin yüzde 50 azalacağını söyledi

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Cumartesi Pazarı esnafını ziyade etti. Esnafa müjde veren başkan Atay, “Söz verdiğimiz gibi pazarcı esnafının sıkıntılarına çözüm bulacağız. Mayıs ayından itibaren tezgahların tahsis ücretlerinde söz verdiğim gibi yüzde 50 indirim yapacağız” dedi. Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Mehmet Fatih Atay, esnafla tek tek el sıkıştı, sohbet etti. Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen başkan Atay, seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirileceğini hatırlattı. Esnafın ilgisiyle karşılaşan Başkan Atay, gördüğü ilgiden memnun kaldığını ifade ederek, “Bütün sıkıntılara çare olmak için sizlere geldik. Sıkıntılarınızı yerinde görmek istedik. Gelip sizlerle buluşacağız. Özellikle kadın esnafımızın lavabo talebine en kısa zamanda çözüm bulacağız. Kapalı pazar yeri isteğine de çare bulmak için çalışmalarımızı yapacağız. Amacımız, sizlere hizmet etmek, sıkıntılarınızı çözmektir” dedi. Ziyaretinde, esnafa bir de müjde veren Başkan Atay, tahsis ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını ifade etti. Atay, “Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Çok çalışacağız, birlikte olacağız. Kamu hizmetine aday olduk. Görevimiz, hayatınızı kolaylaştırmak ve kazancınızı artırmaktır. Bu anlamda size yük olan tahsis paralarında Mayıs ayından itibaren yüzde 50 indirim uygulanacak” diye konuştu.
Efeler Belediye Başkanı Atay, tahsis ücretinin yüzde 50 azalacağını söyledi

AYDIN- Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Cumartesi Pazarı esnafını ziyade etti. Esnafa müjde veren başkan Atay, “Söz verdiğimiz gibi pazarcı esnafının sıkıntılarına çözüm bulacağız. Mayıs ayından itibaren tezgahların tahsis ücretlerinde söz verdiğim gibi yüzde 50 indirim yapacağız” dedi.

Cumartesi Pazarı esnafını ziyaret eden Başkan Mehmet Fatih Atay, esnafla tek tek el sıkıştı, sohbet etti. Esnafın sıkıntılarını ve taleplerini dinleyen başkan Atay, seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirileceğini hatırlattı.

Esnafın ilgisiyle karşılaşan Başkan Atay, gördüğü ilgiden memnun kaldığını ifade ederek, “Bütün sıkıntılara çare olmak için sizlere geldik. Sıkıntılarınızı yerinde görmek istedik. Gelip sizlerle buluşacağız. Özellikle kadın esnafımızın lavabo talebine en kısa zamanda çözüm bulacağız. Kapalı pazar yeri isteğine de çare bulmak için çalışmalarımızı yapacağız. Amacımız, sizlere hizmet etmek, sıkıntılarınızı çözmektir” dedi.

Ziyaretinde, esnafa bir de müjde veren Başkan Atay, tahsis ücretlerinde yüzde 50 indirim yapılacağını ifade etti. Atay, “Seçim döneminde verdiğimiz sözleri bir bir yerine getireceğiz. Çok çalışacağız, birlikte olacağız. Kamu hizmetine aday olduk. Görevimiz, hayatınızı kolaylaştırmak ve kazancınızı artırmaktır. Bu anlamda size yük olan tahsis paralarında Mayıs ayından itibaren yüzde 50 indirim uygulanacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.