Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pazar mesaisine pazarda başladı

GÜNCEL 24.10.2016 - 21:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1739+ kez okundu.
 

Pazar mesaisine pazarda başladı

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pazar mesaisine İsabeyli Mahallesi’nde başladı.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından yapılarak açılışı geçtiğimiz hafta yapılan Pazar yerinde incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşla sohbet etti. Pazar günleri kurulan pazara şu an sadece mahsulünü tarlasından getiren çiftçilerin olduğunu gözlemleyen Başkan Alıcık, konuyla ilgili vatandaşla konuştu. Daha çok pazarcı esnafın gelmesini istediklerini söyleyen vatandaş, meyve sebze stantlarının dışında kıyafet, tekstil ürünleri ve diğer her türlü malzemelerin satışlarının yapıldığı stantlarında kurulması halinde çok daha rahat edeceklerini belirttiler. Özellikle orta yaş ve daha yaşlı olan mahalle sakinlerinin sık sık Nazilli’ye ihtiyaçlarını görmeye gidemediklerinden dolayı Pazar günü kurulan pazarda, her türlü pazar ihtiyacını karşılayabilecekleri pazarcı esnafında sergi açmasını istediler. Alıcık, her çeşit ürünün sergisinin açılabileceği kapasiteye sahip İsabeyli Kapalı Pazar yerine tüm pazarcı esnafının gelmesi için gerekli duyuruları yapacaklarını belirterek, konuyla ilgileneceklerini söyledi. Toplam bin 250 metrekarelik kapalı pazar yerini hem pazarcı esnafın, hem de vatandaşın rahat edebileceği şekilde yaptıklarını vurgulayan Başkan Alıcık, “Önümüzdeki süreç içinde Pazar günleri kurulan pazarda eminim ki hiç boş yer kalmayacak. Pazarcı esnaf burada yer bulabilmek için sıraya girecek ve mahalle sakinleri bu pazarda her türlü ihtiyacını karşılayıp tüm Pazar alışverişini yapabilecek” dedi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pazar mesaisine İsabeyli Mahallesi’nde başladı.

AYDIN- Nazilli Belediyesi tarafından yapılarak açılışı geçtiğimiz hafta yapılan Pazar yerinde incelemelerde bulunan Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşla sohbet etti.

Pazar günleri kurulan pazara şu an sadece mahsulünü tarlasından getiren çiftçilerin olduğunu gözlemleyen Başkan Alıcık, konuyla ilgili vatandaşla konuştu. Daha çok pazarcı esnafın gelmesini istediklerini söyleyen vatandaş, meyve sebze stantlarının dışında kıyafet, tekstil ürünleri ve diğer her türlü malzemelerin satışlarının yapıldığı stantlarında kurulması halinde çok daha rahat edeceklerini belirttiler. Özellikle orta yaş ve daha yaşlı olan mahalle sakinlerinin sık sık Nazilli’ye ihtiyaçlarını görmeye gidemediklerinden dolayı Pazar günü kurulan pazarda, her türlü pazar ihtiyacını karşılayabilecekleri pazarcı esnafında sergi açmasını istediler.

Alıcık, her çeşit ürünün sergisinin açılabileceği kapasiteye sahip İsabeyli Kapalı Pazar yerine tüm pazarcı esnafının gelmesi için gerekli duyuruları yapacaklarını belirterek, konuyla ilgileneceklerini söyledi. Toplam bin 250 metrekarelik kapalı pazar yerini hem pazarcı esnafın, hem de vatandaşın rahat edebileceği şekilde yaptıklarını vurgulayan Başkan Alıcık, “Önümüzdeki süreç içinde Pazar günleri kurulan pazarda eminim ki hiç boş yer kalmayacak. Pazarcı esnaf burada yer bulabilmek için sıraya girecek ve mahalle sakinleri bu pazarda her türlü ihtiyacını karşılayıp tüm Pazar alışverişini yapabilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.