Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pazar kuraları çekildi

GÜNCEL 13.06.2017 - 11:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3627+ kez okundu.
 

Pazar kuraları çekildi

Kuşadası Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri, Pazar günleri de vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

AYDIN- Salı ve Cuma günleri gıda Çarşamba günleri ise tekstil pazarı kurulan Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri üst katta tekstil ürünleri, alt katta ise gıda ürünleri satışa sunulacak. Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, Pazar günleri de vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor. Pazar günleri hizmete açılacak olan gıda ve tekstil pazarında yer almak isteyen esnaflar Kuşadası 1. Noteri huzurunda yapılan kura çekilişiyle belirlendi. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tünk ve Levent Öğren’in de katıldığı kura çekilişinde toplam 361 pazar esnafından 266’sına yer verildi. Tekstil ürünü satmak için Kuşadası Belediyesine başvuran 33 esnafın tümüne, gıda bölümünde peynir, zeytin, tavuk ürünleri satmak için başvuran 14 esnafın tümüne, çiçek satmak isteyen 2 esnafın ikisine, sebze ürünleri satmak için çekilişe katılan toplam 312 esnafın ise 217’sine yer verildi. Sebze ürünü satmak için çekilişe katılıp açıkta kalan 95 esnaf ise yedeğe alındı.
Kuşadası Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl hizmete açılan Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri, Pazar günleri de vatandaşlara hizmet vermeye başlayacak.

AYDIN- Salı ve Cuma günleri gıda Çarşamba günleri ise tekstil pazarı kurulan Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazaryeri’nde Pazar günleri üst katta tekstil ürünleri, alt katta ise gıda ürünleri satışa sunulacak.

Kuşadası Belediyesi Kapalı Pazar Yeri, Pazar günleri de vatandaşlara hizmet vermeye hazırlanıyor. Pazar günleri hizmete açılacak olan gıda ve tekstil pazarında yer almak isteyen esnaflar Kuşadası 1. Noteri huzurunda yapılan kura çekilişiyle belirlendi. Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Şerifoğlu, Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tünk ve Levent Öğren’in de katıldığı kura çekilişinde toplam 361 pazar esnafından 266’sına yer verildi. Tekstil ürünü satmak için Kuşadası Belediyesine başvuran 33 esnafın tümüne, gıda bölümünde peynir, zeytin, tavuk ürünleri satmak için başvuran 14 esnafın tümüne, çiçek satmak isteyen 2 esnafın ikisine, sebze ürünleri satmak için çekilişe katılan toplam 312 esnafın ise 217’sine yer verildi. Sebze ürünü satmak için çekilişe katılıp açıkta kalan 95 esnaf ise yedeğe alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.