Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

patlamaya anında müdahale

ASAYİŞ 01.10.2016 - 10:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3037+ kez okundu.
 

patlamaya anında müdahale

Güriş'teki patlama ve sonrasında meydana gelen yangına anında müdahale edildi.

AYDIN- Aydın'ın Germencik İlçesi'nde faaliyet gösteren jeotermal enerji işletmesi Güriş'te meydana gelen patlama ve yangına anında müdahale edildiği öğrenildi. Sabah saatlerinde meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı olmadı, itfaiyenin de müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü. İşletme Müdürü Necati Bayrakoğlu, telefonla yaptığımız görüşmede, soğutma kulesinde yangın çıktığını, ancak anında müdahale ile söndürüldüğünü bildirdi, olayın sadece maddi kayıp verdiğini söyledi. Edindiğimiz bilgiye göre olay yerine gelen jandarma, soruşturma başlattı, soğutma işleminden sonra inceleme yapacak. 
Güriş'teki patlama ve sonrasında meydana gelen yangına anında müdahale edildi.

AYDIN- Aydın'ın Germencik İlçesi'nde faaliyet gösteren jeotermal enerji işletmesi Güriş'te meydana gelen patlama ve yangına anında müdahale edildiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde meydana gelen olayda herhangi bir can kaybı olmadı, itfaiyenin de müdahalesiyle yangın kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüldü.

İşletme Müdürü Necati Bayrakoğlu, telefonla yaptığımız görüşmede, soğutma kulesinde yangın çıktığını, ancak anında müdahale ile söndürüldüğünü bildirdi, olayın sadece maddi kayıp verdiğini söyledi.

Edindiğimiz bilgiye göre olay yerine gelen jandarma, soruşturma başlattı, soğutma işleminden sonra inceleme yapacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.