Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Paşa Yaylası'nda kar trafiği

GENEL 07.01.2019 - 17:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 6949+ kez okundu.
 

Paşa Yaylası'nda kar trafiği

Aydın’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası, vatandaşların kar görme sefasının araçların yolları kapaması ile çileye dönüştüğü bildirildi.

AYDIN- Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan soğuk hava ile beraber Aydın’ın yüksek kesimlerinde de kar yağışı görüldü. Aydınlılar hafta sonunu fırsat bilerek aileleriyle birlikte Paşa Yaylası’na akın etti. Çocuklarıyla birlikte kartopu oynayan, mangal yakan aileler karın tadını doyasıya çıkarırken, dönüş yolu ise çileye dönüştü. Aydın’a dönmek üzere yola çıkan sürücüler yoldaki araç parkları nedeni ile zor anlar yaşadı. Akşam saatlerine kadar kar görmek isteyen Aydınlıların uğrak mekanı olan Paşa Yaylası yolunda çıkış bandı trafiğe kapanırken, sadece iniş bandında araçların ilerlemesine izin verildi. Aydın’da sürücüler 21 kilometrelik geri dönüş yolunu bir buçuk saatte aşabilirken, trafik yoğunluğunun akşamın ilerleyen saatlerine kadar sürdüğü öğrenildi.
Aydın’ın yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası, vatandaşların kar görme sefasının araçların yolları kapaması ile çileye dönüştüğü bildirildi.

AYDIN- Yurdun büyük bir bölümünde etkili olan soğuk hava ile beraber Aydın’ın yüksek kesimlerinde de kar yağışı görüldü. Aydınlılar hafta sonunu fırsat bilerek aileleriyle birlikte Paşa Yaylası’na akın etti. Çocuklarıyla birlikte kartopu oynayan, mangal yakan aileler karın tadını doyasıya çıkarırken, dönüş yolu ise çileye dönüştü. Aydın’a dönmek üzere yola çıkan sürücüler yoldaki araç parkları nedeni ile zor anlar yaşadı. Akşam saatlerine kadar kar görmek isteyen Aydınlıların uğrak mekanı olan Paşa Yaylası yolunda çıkış bandı trafiğe kapanırken, sadece iniş bandında araçların ilerlemesine izin verildi.

Aydın’da sürücüler 21 kilometrelik geri dönüş yolunu bir buçuk saatte aşabilirken, trafik yoğunluğunun akşamın ilerleyen saatlerine kadar sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.