Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Partilere ret cevabı

SİYASET 27.06.2018 - 19:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3501+ kez okundu.
 

Partilere ret cevabı

Aydın’da Efeler İlçe Seçim Kurulu'nun CHP, HDP ve MHP'nin itirazlarını reddettiği bildirildi.

AYDIN- İHA'nın bildirdiğine göre, Aydın'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Halkların Demokratik Partisi'nin (DHP) Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Aydın'da kullanılan oyların yeniden sayılması yönünde Efeler İlçe Seçim Kurulu'na yapılan itirazlar reddedildi. MHP Aydın İl Teşkilatı’nın Aydın ili genelindeki tüm sandıkların, HDP İl Teşkilatı’nın Aydın’da il genelinde milletvekilliği seçiminde geçersiz sayılan 16 bin oy ile CHP İl Teşkilatı’nın ise il genelindeki belirli sandıkların yeniden sayılması yönündeki yaptığı itirazlar, Efeler İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi. Ret kararının ardından MHP Aydın İl Teşkilatı ile MHP Aydın Milletvekili Deniz Debboylu'nun da kişisel olarak bu kez İl Seçim Kurulu’na itiraz ettiği öğrenildi. Bilindiği gibi kesin olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından MHP Aydın’da bir milletvekili çıkarırken, yurt dışı oylarının sandıklara yansımasından sonra elde edilen milletvekilliğinin AK Parti’ye geçtiği açıklanmıştı.
Aydın’da Efeler İlçe Seçim Kurulu'nun CHP, HDP ve MHP'nin itirazlarını reddettiği bildirildi.

AYDIN- İHA'nın bildirdiğine göre, Aydın'da, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve Halkların Demokratik Partisi'nin (DHP) Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için Aydın'da kullanılan oyların yeniden sayılması yönünde Efeler İlçe Seçim Kurulu'na yapılan itirazlar reddedildi.

MHP Aydın İl Teşkilatı’nın Aydın ili genelindeki tüm sandıkların, HDP İl Teşkilatı’nın Aydın’da il genelinde milletvekilliği seçiminde geçersiz sayılan 16 bin oy ile CHP İl Teşkilatı’nın ise il genelindeki belirli sandıkların yeniden sayılması yönündeki yaptığı itirazlar, Efeler İlçe Seçim Kurulu tarafından reddedildi.

Ret kararının ardından MHP Aydın İl Teşkilatı ile MHP Aydın Milletvekili Deniz Debboylu'nun da kişisel olarak bu kez İl Seçim Kurulu’na itiraz ettiği öğrenildi.

Bilindiği gibi kesin olmayan seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından MHP Aydın’da bir milletvekili çıkarırken, yurt dışı oylarının sandıklara yansımasından sonra elde edilen milletvekilliğinin AK Parti’ye geçtiği açıklanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.