Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Parkta uyuşturucuyla yakalandı

ASAYİŞ 10.07.2018 - 15:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3556+ kez okundu.
 

Parkta uyuşturucuyla yakalandı

4 suçtan aranan zanlı pakta uyuşturucuyla yakalandı

AYDIN– Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, polisin yaptığı denetimlerde parkta uyuşturucu kullanırken yakalanan şüphelinin 4 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Türkmen Mahallesi Cafer Tombul Parkı içerisinde durumundan şüphelenerek GBT sorgulaması yapılan E.K’nın (32) "Tutuklu ve hükümlünün kaçması", "Uyuşturucu madde kullanmak", "Tehdit" ve "Hırsızlık" olmak üzere 4 ayrı suçtan arandığı, hakkında 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Ayrıca şahsın yapılan üst araması 1.27 gram metamfetamin (kristal) uyuşturucu maddesi ele geçirildi. Zanlı hakkında "Uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçundan da işlem yapıldı. Zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.
4 suçtan aranan zanlı pakta uyuşturucuyla yakalandı

AYDIN– Aydın’ın Kuşadası ilçesinde, polisin yaptığı denetimlerde parkta uyuşturucu kullanırken yakalanan şüphelinin 4 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre; Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri tarafından Türkmen Mahallesi Cafer Tombul Parkı içerisinde durumundan şüphelenerek GBT sorgulaması yapılan E.K’nın (32) "Tutuklu ve hükümlünün kaçması", "Uyuşturucu madde kullanmak", "Tehdit" ve "Hırsızlık" olmak üzere 4 ayrı suçtan arandığı, hakkında 2 yıl 11 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu tespit edildi. Ayrıca şahsın yapılan üst araması 1.27 gram metamfetamin (kristal) uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Zanlı hakkında "Uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak" suçundan da işlem yapıldı. Zanlı çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Söke Kapalı Cezaevi’ne teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.