Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Parkın ismi değiştirildi

GENEL 14.06.2019 - 09:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3582+ kez okundu.
 

Parkın ismi değiştirildi

Aydın’ın Germencik İlçesi’nin en büyük parklarından olan Türk Burcu Yaşam Alanı Parkı’nın adı '19 Mayıs Gençlik Parkı' olarak değiştirildi.

AYDIN- İstasyon Mahallesi’nde bulunan Türk Burcu Yaşam Alanı Parkı’nın adı Haziran Ayı meclisinde sunulan önergeyle değiştirildi. Belediye Meclisi yaptığı toplantıda bazı parkların isminin değişmesi kararı alındı. Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan, "Vatandaşlar tarafından gelen talep doğrultusunda meclisimiz ile böyle bir karar aldık. Diğer isimsiz parklarla ilgili olarak da çalışmalarımız var. Gelen talepleri değerlendirip sonuçları da Germencik Halkıyla paylaşacağız. Ayrıca Germencik Belediyesi Bünyesinde daha önceden olmayan Park Bahçeler Müdürlüğünü kurduk. En iyi hizmeti Germencikli vatandaşlarımızla buluşturmak için faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi.
Aydın’ın Germencik İlçesi’nin en büyük parklarından olan Türk Burcu Yaşam Alanı Parkı’nın adı '19 Mayıs Gençlik Parkı' olarak değiştirildi.

AYDIN- İstasyon Mahallesi’nde bulunan Türk Burcu Yaşam Alanı Parkı’nın adı Haziran Ayı meclisinde sunulan önergeyle değiştirildi.

Belediye Meclisi yaptığı toplantıda bazı parkların isminin değişmesi kararı alındı. Konuyla alakalı açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Bircan, "Vatandaşlar tarafından gelen talep doğrultusunda meclisimiz ile böyle bir karar aldık. Diğer isimsiz parklarla ilgili olarak da çalışmalarımız var. Gelen talepleri değerlendirip sonuçları da Germencik Halkıyla paylaşacağız. Ayrıca Germencik Belediyesi Bünyesinde daha önceden olmayan Park Bahçeler Müdürlüğünü kurduk. En iyi hizmeti Germencikli vatandaşlarımızla buluşturmak için faaliyetlerimiz devam ediyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.