Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Parkı kütüphaneye çevirdiler

KÜLTÜR 29.03.2017 - 18:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3240+ kez okundu.
 

Parkı kütüphaneye çevirdiler

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Tataristan Bugulma Parkı’nda buluşan gencinden yaşlısına onlarca kişi, kitap okuyarak okuma bilincine dikkat çekti.

AYDIN- Aydın’da Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İl Halk Kütüphanesi, Aydın Gençlik Merkezi ve Türk Kütüphaneciler Derneği Aydın Şubesi tarafından organize edilen kitap okuma etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sıcak ve güzel havayı da fırsat bilen vatandaşlar ve öğrenciler Tataristan Bugulma Parkı’nda buluşarak kitap okudu. Böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, okumanın zamanı ve yaşının olmadığını, kitap okumak için kütüphanede olmanın gerekmediğini, her yerin kütüphane olabileceğini belirterek, herkesi kitap okumaya davet etti. Kitap okuma etkinliğine katılan Efeler Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Başaran, “Kütüphanecilik haftasında okuma adına farkındalık oluşturma adına, Aydın Kent Meydanı’nda çocuklarımızla birlikte buradayız. Okuyan yazan özelliklede düşünen nesillerin her geçen gün artması adına ne gerekiyorsa bunun adına çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Bunun adına bugün de buradayız. Okumadan yazmanın ya da düşünmenin mümkün olamayacağını düşünen bir insanım. Bunun için herkesi kitap okumaya davet ediyorum” dedi. Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay da kitap okuma etkinliğine katılarak, “Bugün burada sokakta okumaya çalışıyoruz. Okumanın ne kadar önemli bir şey olduğunu insanlara htirmeye fark ettirmeye çalışıyoruz” diyerek kitap okudu, öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet etti. Kitap okuma etkinliği, vatandaşların ve öğrencilerin yaklaşık bir saat kitap okumasının ardından sona erdi.
Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Tataristan Bugulma Parkı’nda buluşan gencinden yaşlısına onlarca kişi, kitap okuyarak okuma bilincine dikkat çekti.

AYDIN- Aydın’da Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında İl Halk Kütüphanesi, Aydın Gençlik Merkezi ve Türk Kütüphaneciler Derneği Aydın Şubesi tarafından organize edilen kitap okuma etkinliğine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sıcak ve güzel havayı da fırsat bilen vatandaşlar ve öğrenciler Tataristan Bugulma Parkı’nda buluşarak kitap okudu.

Böyle güzel bir etkinliğin düzenlenmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar, okumanın zamanı ve yaşının olmadığını, kitap okumak için kütüphanede olmanın gerekmediğini, her yerin kütüphane olabileceğini belirterek, herkesi kitap okumaya davet etti.

Kitap okuma etkinliğine katılan Efeler Anadolu Lisesi Müdürü Kemal Başaran, “Kütüphanecilik haftasında okuma adına farkındalık oluşturma adına, Aydın Kent Meydanı’nda çocuklarımızla birlikte buradayız. Okuyan yazan özelliklede düşünen nesillerin her geçen gün artması adına ne gerekiyorsa bunun adına çalışmalar yapmamız gerektiğine inanıyoruz. Bunun adına bugün de buradayız. Okumadan yazmanın ya da düşünmenin mümkün olamayacağını düşünen bir insanım. Bunun için herkesi kitap okumaya davet ediyorum” dedi.

Aydın Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay da kitap okuma etkinliğine katılarak, “Bugün burada sokakta okumaya çalışıyoruz. Okumanın ne kadar önemli bir şey olduğunu insanlara htirmeye fark ettirmeye çalışıyoruz” diyerek kitap okudu, öğrenciler ve vatandaşlarla sohbet etti.

Kitap okuma etkinliği, vatandaşların ve öğrencilerin yaklaşık bir saat kitap okumasının ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.