Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Park Mahallesi sakinleri ASKİ’den şikayetçi

GÜNCEL 31.10.2016 - 13:47, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2420+ kez okundu.
 

Park Mahallesi sakinleri ASKİ’den şikayetçi

Germencik İlçesi Park Mahallesi Hüseyin Çondur Sokak’ta oturan vatandaşlar, ASKİ ve AYDEM’in yaptığı çalışmalarından mağdur olduklarını açıkladı.

AYDIN- Park Mahallesi Hüseyin Çondur Sokak’ta ASKİ çalışmaları protesto için sokakta toplanan vatandaşlar, Germencik'te Büyükşehir Belediyesi çalışmalarından memnun değiliz. Biz ve çocuklarımız mağduruz. Özlem Çerçioğlu'ndan şikayetçiyiz” dediler. Protestocu vatandaşlardan Ahmet Tevfik Öktem, “21 gündür bu sokaktan ASKİ ekipleri çıkamadı. Burada ne yapıyorlar, bu kadar anlayamadım. Bu vatandaşlara yazık değil mi? Garezine mi yapıyorlar” diye konuştu. Yine ASKİ’den mağdur olduğunu belirten Levent Yeşil, Ahmet Şafak, Mehmet Yetim ve İsmail Cerit, yaptıkları ortak açıklamada, şunları söylediler: “Bir mahallede 6 aydır su olmaz mı? Onu da geçtik ASKİ yüzünden mahallede 6 saattir elektrik de yok. Böyle hizmet mi olur? 21 gündür burada ASKİ çalışmıyorlar. Bitirsinler gitsinler. Germencik Belediyesi sıcak asfalt yapacak. ASKİ Germencik Belediyesi’nin yatırımlarını engellemeye çalışırken olan vatandaşa oluyor. Germencik'te ASKİ sorumlusu kimse gelsin işinin başında dursun. Buraya teknik bilgisi olmayan bir kepçeyle, iki kürekçi gönderiyorlar. Bu vatandaşa yazık değil mi?”
Germencik İlçesi Park Mahallesi Hüseyin Çondur Sokak’ta oturan vatandaşlar, ASKİ ve AYDEM’in yaptığı çalışmalarından mağdur olduklarını açıkladı.

AYDIN- Park Mahallesi Hüseyin Çondur Sokak’ta ASKİ çalışmaları protesto için sokakta toplanan vatandaşlar, Germencik'te Büyükşehir Belediyesi çalışmalarından memnun değiliz. Biz ve çocuklarımız mağduruz. Özlem Çerçioğlu'ndan şikayetçiyiz” dediler.

Protestocu vatandaşlardan Ahmet Tevfik Öktem, “21 gündür bu sokaktan ASKİ ekipleri çıkamadı. Burada ne yapıyorlar, bu kadar anlayamadım. Bu vatandaşlara yazık değil mi? Garezine mi yapıyorlar” diye konuştu.

Yine ASKİ’den mağdur olduğunu belirten Levent Yeşil, Ahmet Şafak, Mehmet Yetim ve İsmail Cerit, yaptıkları ortak açıklamada, şunları söylediler:

“Bir mahallede 6 aydır su olmaz mı? Onu da geçtik ASKİ yüzünden mahallede 6 saattir elektrik de yok. Böyle hizmet mi olur? 21 gündür burada ASKİ çalışmıyorlar. Bitirsinler gitsinler. Germencik Belediyesi sıcak asfalt yapacak. ASKİ Germencik Belediyesi’nin yatırımlarını engellemeye çalışırken olan vatandaşa oluyor. Germencik'te ASKİ sorumlusu kimse gelsin işinin başında dursun. Buraya teknik bilgisi olmayan bir kepçeyle, iki kürekçi gönderiyorlar. Bu vatandaşa yazık değil mi?”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.