Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Park için imza kampanyası

EKONOMİ 10.03.2015 - 16:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2785+ kez okundu.
 

Park için imza kampanyası

Didim’de bir grup vatandaşın öncülüğünde başlatılan imza kampanyasıyla parkların ve yeşil alanların arttırılmasını istedi.

Didim'de bir grup vatandaş Merkez Camii önünde kurduğu stantta İlçede park ve yeşil alanın azlığı dikkat çekerek, 15358 ‘nolu parselin park olarak planlara işlenip yerin park vasfına çevrilmesi için imza topladı. Söz konusu imza kampanyası için açılan stantta imza kampanyasının nedeniyle ilgili bilgilendirmelerde bulunulurken “Bölgemizde ve Bulvarımıza aşırı nüfus yoğunluğu bulunmasına rağmen, bölge sakinlerinin çocukların ve bizlerin gidebileceği oturabileceği, gezebileceği, mevcut çok küçük bir park dışında başkaca park, bahçe yada oyun alanı bulunmamaktadır.  Bölgemizde bina yoğunluğu bulunmadığından dolayı, adeta nefes alabilecek bir alan çocuklarımızın gidebileceği bir oyun alanı kalmamıştır. Bölgede yoğun iskan ve nüfusun bulunması, nefes alabilecek yeterli bir parkın bulunmaması, bölgenin gezi ve yürüyüş alanı olması ailelerine ve çocukların bu konuda mağduriyeti dikkate alınarak, 15358 parsel taşınmazın planlara uygun şekilde park olarak tanzimi ve park olarak kullanıma açılmasını bu hususta gereğinin yapılmasını arz ederiz” ifadeleri yer aldı. Kampanyanın süreceği ve toplanan imzaların yetkili mercilere de ulaştırılacağı öğrenildi.
Didim’de bir grup vatandaşın öncülüğünde başlatılan imza kampanyasıyla parkların ve yeşil alanların arttırılmasını istedi.

Didim'de bir grup vatandaş Merkez Camii önünde kurduğu stantta İlçede park ve yeşil alanın azlığı dikkat çekerek, 15358 ‘nolu parselin park olarak planlara işlenip yerin park vasfına çevrilmesi için imza topladı.

Söz konusu imza kampanyası için açılan stantta imza kampanyasının nedeniyle ilgili bilgilendirmelerde bulunulurken “Bölgemizde ve Bulvarımıza aşırı nüfus yoğunluğu bulunmasına rağmen, bölge sakinlerinin çocukların ve bizlerin gidebileceği oturabileceği, gezebileceği, mevcut çok küçük bir park dışında başkaca park, bahçe yada oyun alanı bulunmamaktadır.  Bölgemizde bina yoğunluğu bulunmadığından dolayı, adeta nefes alabilecek bir alan çocuklarımızın gidebileceği bir oyun alanı kalmamıştır. Bölgede yoğun iskan ve nüfusun bulunması, nefes alabilecek yeterli bir parkın bulunmaması, bölgenin gezi ve yürüyüş alanı olması ailelerine ve çocukların bu konuda mağduriyeti dikkate alınarak, 15358 parsel taşınmazın planlara uygun şekilde park olarak tanzimi ve park olarak kullanıma açılmasını bu hususta gereğinin yapılmasını arz ederiz” ifadeleri yer aldı.

Kampanyanın süreceği ve toplanan imzaların yetkili mercilere de ulaştırılacağı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.