Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Park halindeki araçlara çarptı

ASAYİŞ 26.05.2018 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2752+ kez okundu.
 

Park halindeki araçlara çarptı

Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araçlara çarptı

AYDIN- Kuşadası’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobilin park halindeki araçlara çarpması sonucu bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Türkmen Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında Candan Tarhan Bulvarı’ndan Günhan Arın Bulvarı’na dönüş yapmaya çalışan Cafer G. yönetimindeki 09. K. 6535 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 09 BP 177 ve 09 BS 545 plakalı araçlara çarptı. Trafiğin bir süre aksamasına neden olan kazada yaralanan sürücü Cafer G. yaralanırken, araçlarda da maddi hasar meydana geldi.
Direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araçlara çarptı

AYDIN- Kuşadası’nda direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobilin park halindeki araçlara çarpması sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Türkmen Mahallesi’nde meydana gelen trafik kazasında Candan Tarhan Bulvarı’ndan Günhan Arın Bulvarı’na dönüş yapmaya çalışan Cafer G. yönetimindeki 09. K. 6535 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki 09 BP 177 ve 09 BS 545 plakalı araçlara çarptı. Trafiğin bir süre aksamasına neden olan kazada yaralanan sürücü Cafer G. yaralanırken, araçlarda da maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.