Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Park halindeki araçlara çarptı

ASAYİŞ 18.06.2017 - 14:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2910+ kez okundu.
 

Park halindeki araçlara çarptı

Aydın’ın Efeler ilçesinde, park halindeki iki araca çarpan otomobil aydınlatma direğini devirdikten sonra durabildi.

AYDIN- Kaza, sabaha karşı saat 03.15 sıralarında Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeyken kontrolden çıkan 09 HY 631 plakalı otomobil, cadde üzerinde park halinde bulunan iki araca çarptıktan sonra hızını alamayarak orta refüje çıktı. Refüjdeki aydınlatma direğini yerinden sökerek deviren otomobil, ön tekerlerinden birisi kopunca birkaç metre daha gittikten sonra durabildi. Otomobilin devirdiği aydınlatma direğinin bir ağaca takılarak yere düşmemesi olası yeni kazaları önlendi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Devrilen aydınlatma direği yaklaşık 1 saat süren çalışmaların arından takıldığı ağaçtan alınarak yenisiyle değiştirildi. Kazada üç araçta da maddi hasar oluştu.
Aydın’ın Efeler ilçesinde, park halindeki iki araca çarpan otomobil aydınlatma direğini devirdikten sonra durabildi.

AYDIN- Kaza, sabaha karşı saat 03.15 sıralarında Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; seyir halindeyken kontrolden çıkan 09 HY 631 plakalı otomobil, cadde üzerinde park halinde bulunan iki araca çarptıktan sonra hızını alamayarak orta refüje çıktı. Refüjdeki aydınlatma direğini yerinden sökerek deviren otomobil, ön tekerlerinden birisi kopunca birkaç metre daha gittikten sonra durabildi.

Otomobilin devirdiği aydınlatma direğinin bir ağaca takılarak yere düşmemesi olası yeni kazaları önlendi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, bölgede güvenlik önlemi aldı. Devrilen aydınlatma direği yaklaşık 1 saat süren çalışmaların arından takıldığı ağaçtan alınarak yenisiyle değiştirildi. Kazada üç araçta da maddi hasar oluştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.