Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Park çalışmaları devam ediyor

GÜNCEL 23.05.2018 - 10:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3708+ kez okundu.
 

Park çalışmaları devam ediyor

Didim Belediyesi’nin, mahallelerde park çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Hisar Mahallesi’nde uygun olan yerlere çocuk parklarının yapılacağını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, çalışmaların yapılacağı alanda incelemelerde bulundu ve park, yeşil alan çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun grubu ve spor aletlerinin vatandaşın hizmetine sunulması noktasında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi. Vatandaşlara daha rahat, daha yeşil bir yaşam alanı yaratabilmek için ekiplerin, mahallelerde yoğun çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Atabay, “İlçede uygun olan her alanda çocuklarımız için tüm ihtiyaçlara cevap veren oyun grupları ve insanların spor yapmalarına olanak sağlayan spor aletleri yerleştiriyoruz, Parklar, yeşil alanlar, oyun ve spor grupları çalışmalarına büyük önem veriyoruz” dedi.
Didim Belediyesi’nin, mahallelerde park çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiği bildirildi.

AYDIN- Hisar Mahallesi’nde uygun olan yerlere çocuk parklarının yapılacağını belirten Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, çalışmaların yapılacağı alanda incelemelerde bulundu ve park, yeşil alan çalışmalarının yanı sıra çocuk oyun grubu ve spor aletlerinin vatandaşın hizmetine sunulması noktasında çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

Vatandaşlara daha rahat, daha yeşil bir yaşam alanı yaratabilmek için ekiplerin, mahallelerde yoğun çalışmalarına devam ettiğini belirten Başkan Atabay, “İlçede uygun olan her alanda çocuklarımız için tüm ihtiyaçlara cevap veren oyun grupları ve insanların spor yapmalarına olanak sağlayan spor aletleri yerleştiriyoruz, Parklar, yeşil alanlar, oyun ve spor grupları çalışmalarına büyük önem veriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.