Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

'Pardus' yaygınlaşıyor

TEKNOLOJİ 11.07.2016 - 11:46, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3183+ kez okundu.
 

'Pardus' yaygınlaşıyor

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, il genelindeki sağlık tesislerinde milli işletim sistemi ‘Pardus’u yaygınlaştırma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Türkiye genelinde Pardus’u  ilk defa devlet hastaneleri arasında  kullanan sağlık tesisi  Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinden sonra şimdi de Didim Devlet Hastanesinde de Milli İşletim Sistemi Pardus’u kullanma yolunda çalışmalara başladı. Ocak ayı itibari ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde sorunsuz bir şekilde kullanılmaya başlanan Milli İşletim Sistemi Pardus Aydın genelindeki sağlık tesislerinde yaygınlaşmaya başladı. “MİLLİ İŞLETİM SİSTEMİMİZE TAM DESTEK VERİYORUZ” Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç.Dr. Murat Acat, Genel Sekreterlik olarak Milli İşletim Sistemi Pardus’a çok büyük önem verdiklerini belirterek Aydın genelindeki sağlık tesislerinde yaygınlaşacağını belirtti.  Acat, “Kişisel ve kurumsal olarak milli yazılımlara gerekli desteği vermemiz gerekiyor. Daha Önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde kullanıma başladığımız Pardus’u şimdide Didim Devlet Hastanesinde faaliyete geçirmek için gerekli çalışmalara başladık. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde Pardus’a geçiş aşamasında bir takım olumsuzluklarla karşılaşmıştık. Şimdi bu konuda biraz daha tecrübeliyiz. Milli İşletim Sistemimizin yaygın olarak kullanılması için tam destek veriyoruz. Bilgi İşlem personeli arkadaşlarımızın yardımlarıyla bu işin içinden de alnımızın akıyla çıkacağımıza şüphemiz yok” diye konuştu.
Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, il genelindeki sağlık tesislerinde milli işletim sistemi ‘Pardus’u yaygınlaştırma çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Türkiye genelinde Pardus’u  ilk defa devlet hastaneleri arasında  kullanan sağlık tesisi  Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinden sonra şimdi de Didim Devlet Hastanesinde de Milli İşletim Sistemi Pardus’u kullanma yolunda çalışmalara başladı. Ocak ayı itibari ile Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde sorunsuz bir şekilde kullanılmaya başlanan Milli İşletim Sistemi Pardus Aydın genelindeki sağlık tesislerinde yaygınlaşmaya başladı.

“MİLLİ İŞLETİM SİSTEMİMİZE TAM DESTEK VERİYORUZ”

Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç.Dr. Murat Acat, Genel Sekreterlik olarak Milli İşletim Sistemi Pardus’a çok büyük önem verdiklerini belirterek Aydın genelindeki sağlık tesislerinde yaygınlaşacağını belirtti.  Acat, “Kişisel ve kurumsal olarak milli yazılımlara gerekli desteği vermemiz gerekiyor. Daha Önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi’nde kullanıma başladığımız Pardus’u şimdide Didim Devlet Hastanesinde faaliyete geçirmek için gerekli çalışmalara başladık. Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesinde Pardus’a geçiş aşamasında bir takım olumsuzluklarla karşılaşmıştık. Şimdi bu konuda biraz daha tecrübeliyiz. Milli İşletim Sistemimizin yaygın olarak kullanılması için tam destek veriyoruz. Bilgi İşlem personeli arkadaşlarımızın yardımlarıyla bu işin içinden de alnımızın akıyla çıkacağımıza şüphemiz yok” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.