Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Para listesiyle yakalandı

ASAYİŞ 17.05.2019 - 21:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3086+ kez okundu.
 

Para listesiyle yakalandı

FETÖ/PDY üyesinin evinden para listesinin yer aldığı ajanda çıktı

AYDIN - Aydın’ın Didim İlçesi’nde polisin yaptığı operasyonda, FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan şahsın ikametinde yapılan aramada, içerisinde isimler ve para miktarlarının yazdığı ajanda ve 13 bin TL para ele geçirildi. Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında yakalama emri bulunan N.D., Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramada içerisinde isimler ve karşılığında para miktarlarının yazılmış olduğu bir adet bloknot ve bir adet ajanda ile birlikte 13 bin 250 TL ile 350 Euro paraya el konuldu. N.D. ifadesinin alınmasının ardından Aydın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.
FETÖ/PDY üyesinin evinden para listesinin yer aldığı ajanda çıktı

AYDIN - Aydın’ın Didim İlçesi’nde polisin yaptığı operasyonda, FETÖ/PDY üyesi olduğu iddia edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan şahsın ikametinde yapılan aramada, içerisinde isimler ve para miktarlarının yazdığı ajanda ve 13 bin TL para ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütüne üye olmak suçundan hakkında yakalama emri bulunan N.D., Aydın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Şahsın evinde yapılan aramada içerisinde isimler ve karşılığında para miktarlarının yazılmış olduğu bir adet bloknot ve bir adet ajanda ile birlikte 13 bin 250 TL ile 350 Euro paraya el konuldu.

N.D. ifadesinin alınmasının ardından Aydın Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.