Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Pamukkale Gezi Grubu Karacasu’daydı

TURİZM 14.05.2017 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3780+ kez okundu.
 

Pamukkale Gezi Grubu Karacasu’daydı

Gezmeyi seven emekli doktorlar ve diş hekiminden oluşan Türkiye’nin dört bir yanından katılan 45 kişilik “Pamukkale Gezi Grubu”, Karacasu’ya kültür gezisi düzenledi.

KARACASU- Grup, Karacasu’daki seramik ocaklarını, Afrodisisas’ı ve Karacasu Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Kültür Evi’ni ziyaret ederek burada kahvaltı molası verdi. Kültür Evi’nde sergilenen yerli ürünleri ve kadınların yapmış olduğu el emeği göz nuru eserleri inceleyip sorular soran grup, Karacasu’yu gezmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Keyifli geçen gezi turu sayesinde bölgenin tarihi değerlerini daha yakından görme fırsatı bulduklarını belirten Grup Başkanı Alirıza İnce, “İlk defa Karacasu’nun tarihi değerlerini ve kültürünü keşfettik. Bizleri güler yüzüyle karşılayan Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, kültür gezilerinin önemine dikkat çekerek, ”Bu Kültür Gezileri sadece turistik bir seyahat değil tarihimizin anlatılması ve aktarılması için de bir vesiledir halkımızdan gelen bu ilgi ve memnuniyet bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İlçede kültürel ve sosyal etkinliklerin gelişmesi ve yaygınlaşması konusunda elimden gelen desteği vermeye devam edeceğim” dedi. Karacasu Kadın Kalkındırma Kooperatifi bünyesinde hazırlanan gözleme ve çay ikramının ardından grup hatıra fotoğrafı çekilerek Belediye Kültür Evi’nden ayrıldı.
Gezmeyi seven emekli doktorlar ve diş hekiminden oluşan Türkiye’nin dört bir yanından katılan 45 kişilik “Pamukkale Gezi Grubu”, Karacasu’ya kültür gezisi düzenledi.

KARACASU- Grup, Karacasu’daki seramik ocaklarını, Afrodisisas’ı ve Karacasu Belediyesi tarafından restore edilen tarihi Kültür Evi’ni ziyaret ederek burada kahvaltı molası verdi. Kültür Evi’nde sergilenen yerli ürünleri ve kadınların yapmış olduğu el emeği göz nuru eserleri inceleyip sorular soran grup, Karacasu’yu gezmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Keyifli geçen gezi turu sayesinde bölgenin tarihi değerlerini daha yakından görme fırsatı bulduklarını belirten Grup Başkanı Alirıza İnce, “İlk defa Karacasu’nun tarihi değerlerini ve kültürünü keşfettik. Bizleri güler yüzüyle karşılayan Belediye Başkanımıza ve ekibine çok teşekkür ederiz” dedi. Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, kültür gezilerinin önemine dikkat çekerek, ”Bu Kültür Gezileri sadece turistik bir seyahat değil tarihimizin anlatılması ve aktarılması için de bir vesiledir halkımızdan gelen bu ilgi ve memnuniyet bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. İlçede kültürel ve sosyal etkinliklerin gelişmesi ve yaygınlaşması konusunda elimden gelen desteği vermeye devam edeceğim” dedi.

Karacasu Kadın Kalkındırma Kooperatifi bünyesinde hazırlanan gözleme ve çay ikramının ardından grup hatıra fotoğrafı çekilerek Belediye Kültür Evi’nden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.