Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Pamuğa stratejik destek

EKONOMİ 22.09.2016 - 17:30, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2961+ kez okundu.
 

Pamuğa stratejik destek

TBMM Tarım Orman Komisyonu Sözcüsü, AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz, Aydın Tarım heyetini Tarım Bakanı Faruk Çelik ile bir araya getirdikleri bildirildi.

    AYDIN- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelen Aydınlı Tarım heyetinin, bir çok müjdeli haber ve destek sözü aldığı belirtildi.  Görüşmeyle ilgili yapılan açıkmaya göre, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TBMM Tarım Komisyonu’ndaki özellikle pamuk hakkındaki çalışmaları ile birlikte Bakan Faruk Çelik'e bilgi verdi, destek istedi. Aydın Ziraat Odası Başkan'ı ve Aydın TARİŞ olmak üzere, Söke, İncirliova ve Nazilli Ziraat Odası, TARİŞ Başkanları’nın da katıldığı belirtilen toplantıda, Aydın için hazırlanan dosyanın Bakan Çelik’e sunulduğu vurgulandı. 24 saat geçmeden heyet geliyor Konu Hakkında açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’ın tarımsal gelişimine yönelik yol haritası için hazırlanan dosyayı Bakan Faruk Çelik’e sunduğunu söyledi. Çok verimli bir toplantı olduğunu dile getiren Erdem, “Bakanımız sorunlara anında çözüm üreterek heyetimizin isteklerini karşıladı. Bunun en somut örneği ise 24 saat geçmeden Tarım Bakanlığı yetkililerin sorunların ve isteklerin yerinde tespiti ve çözümü için bugün Aydın’da olacaklarını bildirdiler” dedi. Lisanslı Depoculuğun Aydın'a kurulması Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, şu bilgileri verdi: “Sayın Bakanımızdan pamukla ilgili özellikle lisanslı depoculuğun Aydın’a kurulması konusunda çalışma yapılmasını talep ettik. Tarım Bakanı Faruk Çelik, Aydın’da lisanslı depo kurulması için destekleme verilmesinin Bakanlık destek listesine alınması yönünde, talimat verildi. AK Parti hükümeti ve devletimiz her zaman vatandaşının, tarımın yanında olduğunu göstermeye devam ediyor. Yaptığımız toplantı pamuk üreticisine katkı sağlayacak. Aydın'ımızın beyaz altını pamuk için stratejik bir çalışma yapılıyor. Bakan Faruk Çelik, pamukta lisanslı depoya konan ürüne lisanslı depoculuk desteği verilmesi talimatını verdi. Pamuk üretimi artacak Pamuk üreticilerin destekleneceğine dikkat çeken Bakan Faruk Çelik, sorunlara çözümün en kısa sürede hayata geçeceğini belirterek, ziyaret heyetinden pamuk üretimin arttırılmasını istedi. Pamuğa büyük önem verdiklerini belirten Bakan Çelik, teşvik ve destekler ile üretimimizi arttırmalıyız dedi. Sayın Bakanımız Faruk Çelik'i 3 Kasım’da Kuşadası’nda yapılacak Canlı Hayvan Fuar'ına davet ederek, Aydın Tarımını daha detaylı bir şekilde masaya yatıracağız. Aydınlı hemşerilerimiz adına, Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz.”
TBMM Tarım Orman Komisyonu Sözcüsü, AK parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Milletvekilleri Mustafa Savaş, Abdurrahman Öz, Aydın Tarım heyetini Tarım Bakanı Faruk Çelik ile bir araya getirdikleri bildirildi.

 

 

AYDIN- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ile bir araya gelen Aydınlı Tarım heyetinin, bir çok müjdeli haber ve destek sözü aldığı belirtildi.

 Görüşmeyle ilgili yapılan açıkmaya göre, AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, TBMM Tarım Komisyonu’ndaki özellikle pamuk hakkındaki çalışmaları ile birlikte Bakan Faruk Çelik'e bilgi verdi, destek istedi. Aydın Ziraat Odası Başkan'ı ve Aydın TARİŞ olmak üzere, Söke, İncirliova ve Nazilli Ziraat Odası, TARİŞ Başkanları’nın da katıldığı belirtilen toplantıda, Aydın için hazırlanan dosyanın Bakan Çelik’e sunulduğu vurgulandı.

24 saat geçmeden heyet geliyor

Konu Hakkında açıklama yapan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Aydın’ın tarımsal gelişimine yönelik yol haritası için hazırlanan dosyayı Bakan Faruk Çelik’e sunduğunu söyledi. Çok verimli bir toplantı olduğunu dile getiren Erdem, “Bakanımız sorunlara anında çözüm üreterek heyetimizin isteklerini karşıladı. Bunun en somut örneği ise 24 saat geçmeden Tarım Bakanlığı yetkililerin sorunların ve isteklerin yerinde tespiti ve çözümü için bugün Aydın’da olacaklarını bildirdiler” dedi.

Lisanslı Depoculuğun Aydın'a kurulması

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, şu bilgileri verdi:

“Sayın Bakanımızdan pamukla ilgili özellikle lisanslı depoculuğun Aydın’a kurulması konusunda çalışma yapılmasını talep ettik.

Tarım Bakanı Faruk Çelik, Aydın’da lisanslı depo kurulması için destekleme verilmesinin Bakanlık destek listesine alınması yönünde, talimat verildi. AK Parti hükümeti ve devletimiz her zaman vatandaşının, tarımın yanında olduğunu göstermeye devam ediyor. Yaptığımız toplantı pamuk üreticisine katkı sağlayacak. Aydın'ımızın beyaz altını pamuk için stratejik bir çalışma yapılıyor. Bakan Faruk Çelik, pamukta lisanslı depoya konan ürüne lisanslı depoculuk desteği verilmesi talimatını verdi.

Pamuk üretimi artacak

Pamuk üreticilerin destekleneceğine dikkat çeken Bakan Faruk Çelik, sorunlara çözümün en kısa sürede hayata geçeceğini belirterek, ziyaret heyetinden pamuk üretimin arttırılmasını istedi. Pamuğa büyük önem verdiklerini belirten Bakan Çelik, teşvik ve destekler ile üretimimizi arttırmalıyız dedi. Sayın Bakanımız Faruk Çelik'i 3 Kasım’da Kuşadası’nda yapılacak Canlı Hayvan Fuar'ına davet ederek, Aydın Tarımını daha detaylı bir şekilde masaya yatıracağız. Aydınlı hemşerilerimiz adına, Sayın Bakanımız Faruk Çelik'e teşekkür ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.